bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

LivBox juni 2016 - unboxing

Jag garanterar att åsikterna är helt och hållet mina egna.
 

Jag har länge varit så lockad att testa på LivBox, vilket är Finlands svar på liknande koncept som t.ex. Glossybox. Orsaken till att jag aldrig slagit till på en prenumeration har bland annat varit utlandsvistelse - men nu fick jag äntligen möjlighet att testa i alla fall en box! 

 

Detta går ut på att man kan prenumerera på en månatlig box för en förmånlig peng (innehållet i boxen är värt betydligt mera än vad man betalar för den). I boxen hittas alltid 4-6 skönhetsprodukter, varav en del kommer i rese-/provstorlek, och en del i fullstora förpackningar - dessutom hittar man i regel även något ät- eller drickbart. Det roliga med detta är att man inte vet på förhand exakt vad man kommer få i boxen, annat än små hintar om märken m.m. Rena vardagslyxen för den som gillar att få hem paket och testa nya produkter!

 

 

Ifall detta låter intressant så kan ni just nu med koden mariasblogg få 3 euro rabatt på första boxen, dvs priset för första boxen blir 13,90 euro istället för normalpris 16,90. Observera att kampanjen är i kraft 10.06.2016 00:00 - 17.06.2016 00:00. Man förbinder sig inte till att fortsätta prenumerera efter första boxen, utan man kan avbryta prenumerationen när man vill om man väljer alternativet att betala en månad i taget.

 

Vad fanns då i juni månads box? Jo följande:

Jag skulle egentligen haft en video med bättre kvalité, men pga diverse problem med olika redigeringsprogram fick det bli min mobilfilmade version från senaste nattskift som nödlösning istället ;) Tyvärr blev videon aningen suddig pga YouTube.

 Batiste Dry Shampoo - testade torrschampot igår och det funkar verkligen bra, min räddning i sommar!

 Aco Sun Kissed self-tanning face cream - kommer jag säkert ha nytta av i sommar med, ska inviga den på söndag!

 Dove regenerate nourishment schampo och balsam i mindre storlek - ska spara dem till nästa längre resa

 Vaseline spray moisturiser aloe soothe - väldigt lätt bodylotion i sprayformat som känns riktigt skön på huden, doftar behagligt och går rekordsnabbt att smörja in sig med. Perfekta produkten om man har bråttom! Jag gillar även att man kan vrida på korken och låsa spraymekanismen vid behov. Smart produkt!

 essence forbidden volume mascara - essence är ett av mina favoritmärken som jag köpte på mig en hel del av när jag vistats i Tyskland, så jag tycker det är väldigt kul att åtminstone delar av deras utbud går att få tag på i Finland numera!

 Eat Natural fruit & nut bar almond & apricot - alltid bra att ha, t.ex. till en tågresa eller roadtrip.

 

 

De produkter jag blev mest glad över är torrschampot (lustigt att jag faktiskt hade på känn - eller åtminstone hoppades på - att det skulle komma just ett torrschampo i boxen..!) och Vaseline-sprayen.

 

Produkter jag hade klarat mig utan/velat byta mot något annat är Eat Natural-baren (är inte överförtjust i såna bars, men de är ändå så praktiska att jag kommer nog ha nytta av den i något skede ändå) och maskaran (har redan maskaror liggande hemma för ett år framöver, så denna får snällt ställa sig i kön då). Hade kanske kunnat tänka mig ett nagellack eller liknande från essence istället :) Men överlag är jag nöjd, speciellt med tanke på att jag faktiskt kommer få användning för allt som kom i boxen!

 

 
 
 
Någon annan som fått hem juni månads LivBox? Blev ni nöjda?

Kommentera inlägget här :