Min julklappsönskelista

Allmänt / adventskalender, julkalender, önskelista / Permalink / 2
Detta är lucka 5 i Marias Memoarers julkalender 2017
 
 
Ytligt eller fånigt kan en del kanske tycka - det känns på något sätt lite otrendigt att önska sig saker i julklapp numera. Men även om jag själv är mer återhållsam vad gäller konsumtion jämfört med när jag var yngre (framför allt gör jag mer genomtänkta köp för det mesta), så kan jag inte förneka att det är roligt att få julklappar. Om vi nu ska vara lite hållbara dessutom, så känner jag att det rentav bara är bra att göra en önskelista, för att nära och kära ska se vad man faktiskt är i behov av/vill ha. Jag har faktiskt mer än en gång fått något ur tidigare julklappsönskelistor, så trevligare det än att få en massa saker man inte alls behöver, eller hur?
 
Här nedan alltså några saker jag gärna hittar i tomtens säck i år:
 
önskelista julklappar
 
- presentkort till exempelvis H&M eller Cubus, så jag kan köpa mig t.ex. en varm stickad tröja till vintern
 
- presentkort till någon butik eller varuhus med större urval av inredning och andra saker till hemmet. Jag tänker t.ex. Minimani som brukar ha mycket fint, eller Prisma där jag spanat in många snygga taklampor till rimliga priser.
 
- vinterbyxor, eller värmebyxor som jag brukar kalla det. Gärna ett par som tål även riktigt kalla vinterdagar. Hint till mamma kanske? :)
 
- resiga saker - kanske ett snyggt passfodral, en liten jordglob eller något annat kul, fint, eller praktiskt som passar en globetrotter. Passfodralet i kollaget hittade jag på eBay.
 
- en varm pyjamas/mysdräkt för hemmakvällar eller slöa morgnar. Setet i kollaget finns hos Cubus. Storlek S eller M, tack.
 
- ett gäng snygga och stilrena handdukar, i någon beigeaktig nyans eller turkos/aqua, allra helst i snyggt marockanskt mönster, t.ex. som handdukarna från Åhlens i kollaget.
 
- flitig tedrickare som jag är så uppskattas alltid lite bättre eller lyxigare teer. T.ex. Clipper som är snygga att ha framme på köksbänken, eller mumsiga chaiteer.
 
Vad önskar du dig i julklapp i år?
#1 - - JUNITJEJ:

Hoppas du får allt du önskar dig!

Svar: Tack ska du ha! :)
Maria

#2 - - Emelie:

Önskar mig mest spel, tomas sabo smycken, en vattenkokare ch sånt :) Kram

Svar: Jag behöver faktiskt också en vattenkokare, samt en brödrost. Mamma har halvt lovat att köpa det åt mig till julklapp i år ;)
Maria

Till början
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi