bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Snyggaste vardagslooken & Dress like Marie-nyheter

Jag garanterar att åsikterna är helt mina egna
 
Dress like Marie är ett företag som startade sin verksamhet i min österbottniska hemby, Oravais. Företaget har förutom sin webshop även några fysiska butiker och det är främst känt för sitt kurviga och lekfulla mode. Förutom deras ofta färgstarka tunikor och andra överdelar är deras leggings kanske speciellt populära, jag har själv två par jeansleggings i min ägo och kan starkt rekommendera dem!
 
Aktuellt hos Dress like Marie är just nu (förutom deras övriga produktnyheter) deras första alldeles egendesignade kollektion Dress Like Marie Design! Produkterna i denna kollektion är framtagna av Marie själv, baserat på hennes erfarenhet av att ha stylat ett stort antal kvinnor i olika storlekar, kroppstyper och åldrar. Plaggen ska finnas tillgängliga i storlekar från S upp till 4XL och just nu består utbudet av några klänningar/tunikor, ett par haremsbyxor samt ett par riktigt fräna läderkängor, men mer är naturligtvis på kommande. Ifall något faller dig i smaken ska du inte missa deras pågående tävling (gäller till  fredag 30.9) på deras facebooksida, du har alltså ännu ett par dagar på dig att vinna valfritt plagg ur kollektionen! Ifall du inte vill vara med och tävla kan jag även tipsa om deras kampanj (som också slutar nu på fredag) där du får ett par svarta magic leggings på köpet när du köper en Dress Like Marie Design-produkt.
 
Dress like Marie Design - tävling
Som ni ser på bilden ovan får alla produkter i kollektionen ett eget namn, eftersom de tycker att precis som alla deras kunder har unika personligheter och kroppar, ska också plaggen i designkollektionen spegla samma tankemönster.
 
Jag är själv en rätt färgglad person som ofta har lite svårt för svarta eller grå outfits utan minsta färgklick. Visst kan jag också köra en mer sober look ibland, men det känns väl inte helt som jag. En del tycker att jag är lite boho i stilen. Men nu senast när jag botaniserade i Dress like Marie-butiken i Oravais så föll jag för något aningens mera moget och stilrent, men samtidigt lite fräckt och sensuellt - en lite längre sicksackmönstrad klänning i superskönt material, med en tuff halsringning i fuskläder. Eftersom jag är kort går den över knäna på mig, vilket inte kändes helt ok - men det fixade jag lätt genom att vika upp en del av längden och fästa med ett par säkerhetsnålar i midjan, som jag sedan döljer med ett snyggt elastiskt skärp. Men jag ska nog be min mamma att korta av klänningen åt mig, då blir den helt perfekt!
 
Dress like Marie - mode för alla
 
Av tidigare nämnda orsaker följde även en färgglad scarf i en härlig orange höstnyans med hem från Dress like Marie. Sedan hittade jag ett par matchande kabelstickade strumpbyxor hemma i garderoben - ingen risk att se ut som en grå mus med andra ord! Med ett par coola boots (mina är från Skopunkten men Dress like Marie's egna boots vore ju ännu tuffare) och skinnjacka blir det riktigt vardagsfint! Känns som något man kan ha såväl på stadsrundan eller arbetsplatsen som på afterwork eller något annat kvällsevent.
 
höstmode hos Dress like Marie
 
Jäklar vad snygg jag känner mig i denna klänning, och jag ser till och med lång ut i den..! Dress like Marie är ju känt för sina generösa storlekar, men denna finns i mindre storlekar - minsta jag såg var i storlek 32, jag fick dock själv ta en 38a trots att jag är ganska petite, för 36an blev aningens trång kring axlarna. 
Dress like Marie's värdeord är för övrigt kvinnlighet, glädje och självförtroende. Jag känner faktiskt av alla tre när jag bär denna klänning.
 
Dress like Marie, shopping i Oravais
 Denna klänning trollade visst fram både boobs och rumpa, hur gick det till?! :D
 
Ifall du också föll för denna klänning så måste jag tyvärr säga att den inte kommer vara till salu i webshopen, utan ni måste helt enkelt traska iväg till butiken i Oravais ifall ni vill lägga beslag på en. Vet ej ifall den även finns till salu i de andra fysiska butikerna (Mariehamn, Åbo och Hammarstrand nära Östersund i Sverige hade i alla fall fysiska butiker när jag samarbetade med Dress like Marie i våras).
 
Vad tycks? Brukar du handla hos Dress like Marie eller blev du shoppingsugen nu? :)
Taggar: Dress like Marie;

Kommentarer :

#1: Cecilia

Jäklar vilken snygg klänning. Blev absolut shoppingsugen

Sv: haha, skönt att höra att jag inte är ensam

Svar: Ja visst är den, och kul att jag lyckades göra dig shoppingsugen ;)
Maria

skriven

Kommentera inlägget här :