Loppisrace i Oravais på söndag - kom och fynda!

Party / Happenings / Evenemang / Permalink / 5
Ni har väl inte missat att det är loppisrace i Oravais nu på söndag (19.6.2016 kl.11-17)? Alla österbottningar ska vallfärda hit tycker jag, och om någon annan råkar vara i trakterna så ska ni absolut göra ett stopp här!
 
Detta har varit väldigt populärt även tidigare år, och i år finns det över 40 olika försäljningspunkter och ännu fler försäljare. Har ni väldigt begränsat med tid kan ni åtminstone gå en runda på bakluckeloppisen på parkeringen utanför Oravais Livsmedel (Öurvägen 4), där finns det antagligen flest försäljare, däribland jag själv :)
 
Jag (och mina medförsäljare på försäljningsplats nr. 2 på punkt 27) kommer att sälja bl.a. kläder och accessoarer (dam och ungdom), diverse saker till hemmet och inredning, böcker (vuxen, fantasy, häst och barn/ungdom), småsaker som kan falla barn i smaken, en fungerande tjock-tv samt digibox, ridhjälm, splitterny kabinväska och akustisk gitarr med fodral. Annat intressant som andra försäljare kommer ha är bl.a. en vintage symaskin från 1904, Arabia-porslin och barntillbehör. Något för de flesta med andra ord! 
 
Karta över alla punkter finns på facebookevenemanget, och på söndag finns även papperskartor att hämtas från Oravais Livsmedel, ABC och Fjärdens Kaffestuga.
 
Nedan följer lite exempel på vad vi har att erbjuda:
 
Böcker för unga och vuxna (bl.a. en massa böcker ur fantasyserien Sanningens svärd - säljer alla 14 för en väldigt liten peng!), akustisk gitarr med fodral - väldigt lite använt, sprillans ny kabinväska, vinglas, rosa tygskor, nästan oanvänd färghårmask, retroväska...
 
loppisrace och bakluckeloppis Österbotten
Mer i bokväg: hästböcker, fantasy, livsöden...
 
loppisrace och bakluckeloppis i Oravais
Kläder: toppar, tröjor, klänningar, blusar, jackor..
 
 Krimskrams i mängder: smycken, nagellack och -pynt, pysselgrejs till bl.a. smyckestillverkning, väskor, saker till hemmet m.m...
 
Loppisrace i Oravais 2016
Mona-Lisa, en och annan barnbok, nagelinspiration, snäckor, ramar, inredning...
 
Kom och fynda med andra ord!
 
Ska du dit, eller kanske du rent av själv har en punkt? :)
#1 - - Nina:

Jag är tyvärr i Tammerfors men intrrsserad av din reseväska! :D Vad är den för storlek? Skulle gärna hämta den nån dag för ett bra pris hehe :D Om du inte vill sälja den på loppis. Lycka till på söndag!

Svar: Kanske jag försöker på loppisen först, men reserverar den sen åt dig ifall den inte blir såld, ifall du vill? :) Jag hade tänkt 35 euro. Och ja, den verkar va 57x37x22cm när jag mätte nu nyss.
Maria

#2 - - johanna:

Vad har du för pris för sanningens svärd serien? Är det hela serien eller bara en del?

Svar: Det är nog inte hela serien - jag har del 1-14 och efter bok nr.14 slutade jag köpa nya böcker. Jag vet faktiskt inte hur många nya delar som kommit ut sen dess, men resterande delar tycker jag väl att man borde få tag på hyfsat lätt, tyckte iaf då att de fanns i välsorterade vanliga bokhandlar :) På Science Fiction-bokhandeln i Gamla stan i Stockholm borde de ju iaf garanterat finnas, där köpte jag flera av dessa, ifall du nu skulle råka ha vägarna till Stockholm fram till dess att du läst ut de 14 första böckerna, hehe ;) Annars finns de antagligen att köpa på nätet också, för normalpris eller second hand. Och ja, priset. Jag hade tänkt 15 euro, och då hade böckerna kostat mig sammanlagt ca.70 euro, så ganska så billigt skulle jag påstå ;)
Maria

#3 - - TIDSTJUVEN:

Jag tänkte försöka hinna med en loppisrunda före jobbet på söndag. :) Så kul med loppisrace här i Oravais!

Svar: Va kul, kanske vi ses då :) Man vill ju inte missa det helt och hållet! Vi får hålla tummarna för ok väder bara..!
Maria

#4 - - Katja:

Hej Maria! Om he e du som säljer gitarren så sku jag vilja reservera den, om he sku gå? Varit på jakt efter en en längre tid! :) Vilket pris säljer du den för isf?

Svar: Jag kan skicka PM åt dig ang. gitarren! :)
Maria

#5 - - ninozia:

Fick du den sålt? :D Har den 360 graders hjul alltså att den rullar åt alla håll? isåfall intresserad :)

Svar: Den har 360 graders hjul jo :) Men den blev såld redan i början av loppisracet!
Maria

Till början
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi