bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Hungerdags-loppis i Åbo 16-17.9 !

 Viktigt meddelande till alla Åbo-bor och övriga som råkar befinna sig i Åbo under 16-17.9 kl.9-10 och 12-15 - nu har ni chansen att bidra till ett gott ändamål!
 
Det är nämligen så att årets tyskagulisar vid ÅA tillsammans med sina tutorer kommer att samla in pengar till Röda Korsets hungerdagsinsamling 2015. Detta sker i form av ett litet loppis samt kaffe- och kakförsäljning i Arken (Fabriksgatan 2).
 
passa på att fynda lite smått (jag har själv skänkt två IKEA-kassar till loppisen så det som jag VET kommer säljas där är bl.a. damkläder, saker till hemmet, nagellack, accessoarer, "spex"/utklädnadssaker (perfekt till alla temafester som studenter brukar gå på, eller kanske till Halloween?) och lite annat smått :)) Och så kan man ju ta en kaffe och kaka också när man ändå är där! Alla insamlade pengar går oavkortat till Röda Korset.
 
HÄR finns även deras Facebook-event som ni förstås gärna får dela vidare så att ännu fler hittar dit! :)
 
 
 
Vill du bidra men har inte möjlighet att köpa något/komma just dessa dagar? De tar också gärna emot dina gamla saker/kläder och försöker sälja dem - saker som eventuellt blir kvar går också till välgörenhet! Vid intresse kontakta mjipp@abo.fi eller släng in en påse i köket på tyska-insten med en lapp på!

Kommentarer :

#1: ett ritstift i din rumpa

tack för tipset!

Svar: varsågod! :)
Maria Norrgård

skriven
#2: Mimas Hälsa&Skönhet

Svar på din fråga angående serumet från Avon:
innehåller det där serumet silikon eller andra liknande vattenolösliga ingredienser?
- Jag gick och tittade på flaskan och insåg att INCI listan säkert stått på förpackningen så nu vet jag faktist inte om den innehåller silikoner! MEN jag tänker fråga en annan bloggare som håller på med Avon, så jag återkommer med svar så snabbt jag vet! :)

Svar: ok, tack :) Är tyvärr ganska säker på att det innehåller det, för som sagt brukar det ofta stå ganska tydligt ifall en produkt är fri från olika sämre ingredienser (t.ex. silikon- eller paraben-fria o.s.v), så vore ju en stor miss om de INTE gjorde ordentlig "reklam" för det isf.. ;) Men man vet ju aldrig!
Maria Norrgård

skriven

Kommentera inlägget här :