bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Ungdom mot rasism, Knowhow-mässa och loppisbord

Puh, idag har det varit rätt fullt upp (jisses vad mycket man har att göra som arbetslös ibland, hehe)! Jag har varit på Knowhow-mässan i Botniahallen några timmar för att representera Ungdom mot rasism och efteråt har jag och mamma fört en massa saker till en pop up-loppis i Bertby lokal (Vörå). Bästa bordet är förstås nr.30, så shoppa extra flitigt från det bordet... ;) Vi har julsaker/julpynt, lite oanvänt som passar att ge bort som julklapp och en hel del begagnat (böcker, ungdoms/damkläder till både fest och vardag, skor, saker till hemmet och inredning m.m.) Kom och köp bort, loppisen avslutas på söndag kl.20! :) För öppettider och övrig info, kolla in eventets fb-sida.  
 
 Jag hann gå en snabb sväng på mässan själv också, fick lite freebies i form av godis, post it-lappar m.m. På bilden ser ni även min namnskylt och umr's tygkasse som jag passade på att köpa - känns ju rätt självklart att ha en sån. Ronja verkar hålla med :)
 
 
 
Och så en del av våra loppisgrejer
 
Kanske just du som läser detta var på mässan eller är en av säljarna på loppisen? :)

Kommentarer :

#1: Anonym

Tack så mycket för att du kom och hjälpte oss :) //UMR i Finland

Svar: Ingen orsak, det var riktigt trevligt :) Även om de flesta besökarna ju var finskspråkiga så fick mest lämna snacket till nån av de andra.. :P
Maria

skriven
#2: Eva Sollén

Vad kul! Ett mycket passande namn också :)
Snyggt!

Svar: Tack, kul att du tycker det! :)
Maria

skriven

Kommentera inlägget här :