bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Gala, snöyra och en förstörd frisyr

Galan 2015 blev riktigt lyckad och allt verkade verkligen flyta på bra och utan missöden, såvitt jag kunde se iallafall! Verkligen duktigt gjort av Maria och Ida med sitt crew!! :) Det var verkligen spännande att få träffa en del personer bakom bloggarna man själv läser, även om det också fanns många som jag inte kunde placera alls - fast alla på plats var ju inte bloggare heller.
 
Jag är också tacksam för att jag fick träffa ett härligt gäng hemma hos Emma Svahn för att sedan åka tillsammans med dem till galan, det kändes ju definitivt bättre än att snubbla in i Stadshuset alldeles ensam. Dock blev jag ju lite sen så hann inte förfesta desto mera...
 
Bild lånad av Karro (Karolinas Kaos). Från vänster: Carro, jag, Valeria, Emma, Daniela och Karolina.
 
Orsaken till min försening var dels att det tog längre än väntat att få till mina fina lockar, dels snöovädret. Det vackra svallet var dock ett minne blott redan innan bilen rullade iväg mot Vasa pga att jag förstås blev tvungen att sopa bort sisådär 15-20 cm snö från min bil medan snön föll ner. Därför blev det en ganska vardaglig frisyr ni fick se under kvällen, aningens surt. Men nåja, inte hela världen. På bilden nedan ser ni ungefär hur det EGENTLIGEN skulle ha blivit:
 
 
Och ja, väglaget.. FRUKTANSVÄRT! Jag övervägde nästan att vända om ett tag, men som tur är gjorde jag ju inte det. Sen trodde jag också att vägen skulle bli bättre så fort jag kommit till det nybyggda tvåfiliga vägavsnittet, men nej, det var ju den allra värsta biten! Kändes som att jag slirade mig genom sista kilometrarna till Vasa medan alla andra bilar bara körde om i betydligt högre fart och inte verkade ha några problem alls...?? Jaja, jag överlevde ju färden..
 
När vi väl anlände till Stadshuset var det dags för fotografering på röda mattan, första gången jag varit med om något sånt kan jag ju lugnt säga! Synd bara att inte hela skon kom med på bild, mina guldglitterskor var ju ändå pricken på i:et med tanke på guldtemat :)
 
Fotograf: Jennifer Carp
 
Och så lite blandade bilder från kvällen. Jag hade ju inte bästa kameran med mig, men ville heller inte släpa på min aningens bökigare Canon G10:a, så fick bli en vanlig liten digikamera istället:
 
 
Fina Stadshuset
 
 
Goodiebags står på rad
 
 
En väldigt vacker festsal
 
 
Kvällen bjöd på väldigt bra program i form av prisutdelning till vinnarna i de olika kategorierna, roliga värdar, duktiga artister m.m. Vad gäller kvällens finaste frisyr hade jag själv helt klart valt Ninozia, hennes hår var verkligen coolt, välsatsat och stack ut ur mängden, på ett bra sätt förstås! :) Kvällens outfit var betydligt svårare eftersom det fanns så många fantastiska utstyrslar att välja bland, och hon som vann hade ju verkligen en outfit som var som en vinterdröm, men även Caroline hade ju varit en klar kandidat med sin unika designerklänning.
 
 
Bästa bilden jag fick till på mina gyllene skor :)
 
 
Efter galan bar det av till efterfesten på Plan B, i limousine såklart! En lite mörk bild på hur det såg ut inuti limousinen.
 
 
Även detta är fotat inuti limousinen
 
 
De hade en speciell drinklista till ära av galan, rätt fyndiga namn! :)
 
 
Jag stannade inte så länge på efterfesten eftersom jag skulle jobba dagen efter och därför behövde sova ut ordentligt. Åkte dit främst för att få åka limousine och äta en god burgare från Smith's Burger som var på plats. Mums alltså! 
 
 
 Var du också på Galan? Vad tyckte du om kvällen?

Kommentarer :

#1: http://carloine.blogspot.com

Åh jag hade också önskat Nina till festfrisyren. Hennes hår var nog något extra :) Det var kul att träffas! Festar vi mer tillsammans så får vi hoppas på bättre väglag så du hinner mer ;)

Svar: Jo precis, och jag tänker inte ens försöka fixa lockar... ;)
Maria

skriven
#2: Anonym

Hej! Såg ut att ha varit en fin gala :) Jag har inte läst din blogg förut och såg nu att du har bott på Teneriffa, hur kommer det sig att du bott där? Har du jobbat där? Är det svårt att få jobb där? Har du några tips om Gran Canaria också? :) Ska dit på semester i januari, första gången till Kanarieöarna :P

Svar: Jo det var det verkligen :) Först bodde jag där ett tag för att göra min utlandspraktik på ett hotell, träffade min pojkvän där och därför bodde jag där en period till följande år tillsammans med honom, medan jag skrev färdigt min avhandling :) För att göra en lång historia kort ;) Kan man flera språk (turistspråk alltså) och har nån mer eller mindre relevant utbildning så skulle jag påstå att det är ganska lätt att få jobb, men lönen är inte alltid den bästa. I och för sig klarar man sig på den när man bor på Teneriffa, speciellt om man lever måttligt. Tyvärr har jag inte varit på Gran Canaria, så har nog inga personliga tips att komma med där.. :/
Maria

skriven
#3: Jarina

Oj vad fin du var! Jag kände nog inte alls igen dig, annars skulle jag ha kommit och sagt hej :)

Jag gillade Galan! Så lyckad och bra tycker jag, och speciellt hamburgaren efteråt var ju hur god som helst, hehe.. Kvällens höjdpunkt! ;D

Svar: Tack! :) Attans, hade varit så roligt om flera hade kommit fram, men har på känn att du inte var den enda som inte kände igen mig. Tyvärr kände jag nog inte igen dig heller, jag har väl varit för fokuserad på dina vackra foton för att lägga din profilbild på minnet.. ;) Jo, galan var verkligen lyckad, och jag tänker fortfarande på den goda burgaren.. ;)
Maria

skriven
#4: emma

Det var jättekul att få träffa dig och du var så söt! :)

Svar: Tack detsamma :)
Maria

skriven
#5: Nina

Tack för dina fina kommentarer, det var riktigt trevlig att umgås :) En trevlig kväll ^^

Svar: Ingen orsak :) Jo det var det verkligen!! :)
Maria

skriven

Kommentera inlägget här :