bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Christmas Wishlist

Denna helg hoppas jag på mycket lugn och ro och julstämning, så kan jag ta i med nya krafter nästa vecka igen. Igår fick vi äntligen fram allt julpynt och ikväll fixar vi jultårtor/julstjärnor eller vad ni nu vill kalla det. Och imorgon blir man visst ett år äldre... ;) Bilder på vårt julpynt dyker upp nån annan dag, nu tänkte jag istället publicera min önskelista inför jul, börjar väl bli hög tid för det!
 
Först hade jag inte tänkt göra nån önskelista alls eftersom jag egentligen inte får samla på mig mycket mer saker än jag redan har med tanke på den framtida utlandsflytten. Men det är ju så skoj att plita ihop såna listor och alltid lyckas man ju komma på något man vill ha eller behöver i alla fall... Och ni som eventuellt läser detta och hur som helst tänkt köpa något åt mig till jul får ju gärna ha denna lista i åtanke, för då kan ni vara ganska säkra på att jag kommer ha stor användning och glädje av gåvan och den kommer definitivt inte damma bort i något förråd :) 
 
 
Målarbok för vuxna - tror en sån skulle vara bra för att koppla av och kanske även uppmuntra mig till att ta lite paus från sociala medier etc nu som då. Nån i stil med de i kollaget vore perfekt, som jag hittade hos Kalenderkungen. Har inga tuschpennor, så köp gärna ett gäng passande pennor i många olika nyanser på samma gång :) Dessa böcker är väldigt poppis just nu, så de borde hittas lite här och var.
 
En snygg almanacka för år 2016, de i kollaget hittade jag på Anttilas websida och Kalenderkungen. Gärna något färgglatt (gillar ju speciellt färger som rosa och turkos just nu), retro eller vackert mönstrat.
 
Teer - det vet väl alla som känner mig att jag konsumerar flitigt.. ;) Gärna Clipper-teer, eftersom jag samlar på framsidan och sidorna från förpackningarna för framtida pyssel-projekt :)
 
★ Jag är lite förtjust i roséguld just nu, men har av nån anledning inte kommit mig för att köpa något i den färgen än så länge. Ett armbandsur eller övriga smycken i roséguldfärg skulle göra mig glad :) Klockan i kollaget hittade jag på eBay.
 
LermaskDet är länge sen jag haft en lermask, t.ex. Kicks borde ha en del alternativ, den i kollaget hittade jag på deras svenska websida.
 
Presentkort till H&M sitter aldrig fel, kan alltid vara bra med en ny tröja eller ett par byxor.
 
Presentkort till massage, har inte fått en riktigt ordentlig massage sen 2011 tror jag...! Och egentligen borde jag väl gå till massör regelbundet med tanke på att jag har kroniskt spända axlar (är dock så van att jag oftast inte tänker desto mer på det).. Ju närmare Oravais desto bättre, eftersom det kan hända att jag kommer känna mig lätt yr efteråt och därför inte vill ha så lång väg att köra hem.
 
Pengar funkar också alltid, så kan jag köpa något av ovanstående själv sen ifall ingen annan gjort det, alternativt spara pengarna till utlandsflytt eller systemkamera :)
 
Eller köp en lott och håll tummarna för att jag får miljonvinsten, hehe ;) 
 
Vad önskar ni er i julklapp i år? Tycker ni det är ytligt/barnsligt att göra önskelistor som vuxen?
Själv tycker jag det är kul att göra listor och kollage i alla dess former, dessutom är det i mitt fall väldigt praktiskt att göra önskelistor eftersom vi är många som firar jul tillsammans och också ger julklappar till varann :) Med viss risk att alla köper en almanacka åt mig så har jag typ 5 stycken sådana, haha :D
 
Till slut vill jag önska alla en glad lillajul! :)

Kommentera inlägget här :