bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Primark & Hornimans kvalitetsteer

Tänkte visa fynden jag gjorde under Santa Cruz-besöken i helgen (ja, förutom datorn då som jag redan bloggat om).  Det är ju tydligen omöjligt för mig att besöka Primark utan att något följer med hem... Fast försöker behärska mig lite så spenderade bara typ 11-12 euro denna gång. Se bilderna nedan.
 
 Croptop med härligt tryck som passar perfekt till mina army-shorts
 
Är det inte för härligt med alla hippe/boho/etno-tryck som finns lite överallt nu? :) Gillar speciellt tryckta toppar/tshirts med något fint/bra budskap.
 
Ett par sköna mysshorts som även kunde vara bra att ha under varma joggingturer, 2-pack våtsavetter och nagelbandsolja
 
 
Nagelbandsolja som huvudsakligen innehåller avokado-olja, tycker att många oljeprodukter överlag mest brukar vara fullproppade med mineralolja och annat halvt meningslöst skit, både billiga och dyrare varianter, så blev ju positivt överraskad av att hitta en såhär billig nagelolja med så pass bra innehåll!! :)
 
Sen hittade jag ett för mig nytt te-märke på Carrefour som såg lite lyxigt ut och hade lite roligare smaker än vad som hittas här på södra delen av ön. Ur finländskt mått var de ändå väldigt billiga då de kostade under 2 euro/paket. Valde smakerna choco mint (med bl.a. grön rooibos, pepparmynta och kakaoböna) och té chai (kryddat med bl.a. kanel, kardemumma, ingefära, kryddnejlika, anis och peppar). Har provsmakat båda och konstaterat att det krävs liite sötningsmedel av nåt slag + en skvätt mjölk för maximal smakupplevelse - utan blir det tyvärr lite småblaskigt.
 
En hint av after eight-choklad och höstfeelis - så skulle jag beskriva smakerna :) Det sistnämnda känns lite fel för årstiden kanske, men det är ändå för gott för att motstå ;)
 
Även på insidan är paketen vackra :)
 
 Vad dricker ni för teer just nu?

Kommentera inlägget här :