O Bag Factory

Detta inlägg är skrivet i samarbete med O Bag Factory Tenerife. Åsikterna är dock mina egna.
 
Jag har upptäckt en relativt nyöppnad butik i Los Cristianos som säljer väskor, klockor, solglasögon och armband - O Bag Factory Tenerife (adress: Avenida de los playeros 44, nära Playa de los Cristianos). Märket O BAG (även känt under namnet Fullspot) etablerades i Italien år 2009 och finns nu i mer än 40 länder. Såvitt jag vet säljs de dock inte i Finland, är inte säker på hur det är med Sverige heller. Upplys mig gärna ifall ni känner till någon butik som säljer!
 
 
Detta märke var innan okänt för mig och jag valde att göra detta samarbete eftersom jag tycker deras koncept är så himla häftigt!
Deras koncept går alltså ut på att man som kund själv får komponera ihop sin väska, solglasögon eller klocka enligt egen smak. De har några olika grundmodeller av väskor, så här ser basen ut till O Bag (O Bag Classic vs O Bag Mini) ut:
 
Det roliga med väskorna är också att materialet på basen är samma som hos crocs-skorna, så det är ett väldigt hållbart material och dessutom vattenresistent.
 
Sedan kan man välja och vraka bland en mängd olika handtag/axelremmar och kantdekorationer/lock samt  innerväskor i tyg ifall man vill ha det. Som exempel kan en färdig O Bag Classic kosta allt från 80-90 euro upp till 150-280 euro, beroende på hur exklusiva detaljer man vill ha (de med pälsdetaljer och handtag i äkta läder hör till de dyraste varianterna). Sen finns det t.ex. en mindre väska med axelrem som heter O Pocket, den ligger i prisklassen 44-67 euro.
Det finns förresten de som köper en bas och sedan några olika lock till som man kan variera med enligt humör eller säsong vilket också är rätt fiffigt eftersom det känns som att ha flera olika väskor, men det blir förmånligare :)
 
Så över till solglasögonen, som även de går att plocka ihop med ett urval av bågar, skalmar och glas. De ligger på 54-65 euro, vilket jag tycker är prisvärt med tanke på vad många andra märken brukar kosta. Inte alls omöjligt att jag satsar på ett par av det här märket nästa gång jag behöver ett par kvalitetsbrillor!
 
 
 
 Och så klockorna, de är nog ändå mina favoriter tror jag. De består av ett stretchigt silikonarmband i valfri färg och en urtavla, som är lätt att byta ifall det är så att man vill ha flera att variera mellan. Dessa går på 25-35 euro, absolut prisvärt enligt mig!
  
 
 
 
 
 
 
Dessutom har de silikon-armband med blommönster i en massa olika nyanser som är tänkta att matcha väskan, solglasögonen etc. Har själv ett i turkos i min ägo. Det finns en smalare variant som går på 9 euro och den bredare kostar 13 euro.
 
 
Och så följer några bilder med matchnings-förslag:
 
 
 
 
 
 
 
 
Produkterna finns även att beställas HÄR online (där hittas även mer information om produkterna och märket), men skulle ni råka ha vägarna förbi så är priserna lägre i butiken i Los Cristianos, så lönar sig helt klart att köpa här istället om ni får möjligheten :) Teneriffa-butiken har även en egen Facebook-sida: FULL SPOT Tenerife.
 
Kände ni redan till detta märke? Hurudan väska/klocka/solglasögon hade ni valt att komponera ihop? :)
#1 - - Jenn:

Åh! Så underbart! Här skulle jag trivas! :D

Svar: Jo, jag får bara sån beslutsångest bland alla valmöjligheter.. ;) Men tror nog jag ska slå till på en klocka :)
Maria Norrgård

#2 - - Jenn:

Så skoj! Visa den gärna på bloggen då du bestämt dig! :)

Svar: yes, såklart! :)
Maria Norrgård

#3 - - Amanda Jona [SPONTAN]:

Såg ut som en riktigt spännande butik! :)

Svar: jo, absolut! Måste erkänna att första gången jag gick förbi butiken var min tanke att "nej, det här är då inget för mig, kostar säkert hutlösa summor också", men det mesta känns sist och slutligen prisvärt (speciellt klockorna), sen blir man mer köpsugen ju mer man kollar på utbudet. Farligt :D
Maria Norrgård

#4 - - sallu:

ååh va fina klockor och väskooor!!! :D
*börjar franchiza till finland*

Svar: Haha, gör det, Finland kunde gott ha en sånhär butik! :)
Maria Norrgård

#5 - - Mimas Hälsa&Skönhet:

nix, det där märket kände jag inte till!! Men gu så häftigt, jag skulle kunna BO där! ;)

Svar: Nå nu vet du och så vet du vad du ska hålla upp ögonen efter, om du t.ex. besöker Teneriffa.. ;)
Maria Norrgård

#6 - - Nina:

Snygga klockor :D

Svar: Visst är de!! :)
Maria Norrgård

#7 - - Vera :

Är hemkommen från Los Christianos idag 13/2-18. Har skaffat min första O bag och är så stolt över den! Priset landade dock på ca 180 €, smakar det då kostsr det 😂 Hoppas att få se mer av det märket i Sverige. Eller så har man alltid en anledning att besöka Los Christianos igen 😁

Svar: men vad roligt, grattis till köpet :) Blev aldrig av att jag köpte en åt mig själv...
Maria

Till början
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi