Once Upon a Time

Musik / Film / Böcker / Youtube / Permalink / 0

Once Upon a Time Wallpaper - Original size, download now.

 

Jag tipsade häromdagen om den nya serien Terra Nova - här kommer ett till tips på en ny serie som jag tycker är sevärd. Kopierar direkt från days.nu:

 

Emma Swans 28-åriga liv har verkligen inte varit någon lycklig saga. Hon har tvingats ta hand om sig själv sedan hon föddes och blev övergiven. Men allting förändras när hon träffar Henry, sin son som hon adopterade bort för tio år sedan. Henry behöver sin mammas hjälp och tror att Emma är dotter till Snövit och hennes prins. Ja, självaste Snövit och prinsen från den legendariska sagoboken. Ännu märkligare blir det när Henry hävdar att Storybrooke, den lilla staden i New England där han bor, egentligen är del av en elak drottnings förbannelse som innebär att sagofigurer har fastnat i tiden där och inte har någon aning om vilka de egentligen är!

Parallella världar avslöjas i den här moderna tolkningen av klassiska sagor och en episk kamp om framtiden tar sin början. Emma blir tvungen att acceptera sitt öde och kämpa som in i helvetet... kanske rentav bokstavligen talat!


Once Upon A Time kan tyvärr bara ses på days.nu om man har betalat premium, men den ska väl inte vara omöjlig att hitta nån annanstans :)

Vilken/vilka serier följer ni just nu?

 

bloglovin

../../images/2011/flj-p-facebook_152689510.jpg
Till början
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi