bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Berlin del 1

Så kom man alltså hem från Berlin igår, har fortfarande inte riktigt återhämtat mig om vi säger så; har gått helt otroligt mycket och sovit alldeles för lite ;)

Sådär i all korthet har vi sett det mesta av man borde se i Berlin, ätit god mat, shoppat lite, upplevt nattlivet och träffat trevliga människor, det har varit så himla kul, och resesällskapet var fantastiskt <3

Som vanligt när jag är på resande fot så fotar jag massor, så det lär bli en hel del inlägg med foton den närmaste tiden.


Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche (Memorial church) - den förstördes under andra världskriget, vilket syns särskilt bra på toppen av kyrkan.

klicka på de små bilderna för före- och efter-bilder, så ser ni vilken skillnad det är
© Maria Norrgård
"Folkets scen" skulle det kanske bli om man översatte, nån sorts teater.


© Maria Norrgård

Berliner Dom
© Maria Norrgård - tv-tornet

Kommentarer :

#1: Maria

Vad häftigt att se ungefär samma bilder som jag själv fotat fotograferade av någon annan, hehe. :D Berlin var verkligen en spännande stad!

Jag har bara lagt upp bilder från första dagen ännu trots att det är flera månader sedan vi var dit, så jag kanske borde ta tag i saken och ladda upp fler bilder jag också.

Jag har bl.a. bilder från Sachsenhausen koncentrationslägret och sånt.

skriven
#2: Maria

Maria: Jag besökte också Sachsenhausen (och flera andra koncentrationsläger) på en Polen-Tyskland-resa för några år sen, det var hemskt, men väldigt intressant.

Ja, lägg upp flera bilder, skulle va kul att se! :)

skriven

Kommentera inlägget här :