bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Berlin - bilderna som glömdes bort

Här kommer ett litet virrvarr av bilder från Berlin-resan i maj, som jag ju har tänkt publicera men sen glömdes det bort av nån anledning.. Nåja, det var ju roligt att kolla igenom alla bilderna igen, brought back some good memories :)


Jag i en legoaffär :D


Förlorade min Starbucks-oskuld också ;) Fast man måste nog va en kaffeälskare för att kunna uppskatta detta. Jag beställde vad jag trodde var en kaffe-fri dryck, men det var kanske koffeinfritt dom menade. Nåja, bättre än vanligt kaffe i alla fall. Vid ett annat tillfälle drack jag nåt sorts iste, som smakade blaskig saft. Det var verkligen inte värt de nästan 4 eurona jag vill minnas det kostade..


De skönaste hotellsängarna jag någonsin luggit i!! Och enorma gosiga kuddar. Inte illa för ungefär 20 euro per natt :)


Jag und der Ampelmann


En av många luncher åt vi på en amerikansk sportbar, med amerikansk-inspirerad inredning, och såklart typisk amerikansk skräpmat ;)


Den flottigaste pizzan jag någonsin ätit, utan tvekan! Tjock och degig(på ett bra sätt) botten, salami, skinka och både vanlig ost och cheddarost. Det var faktiskt supergott, men man blev mätt fort.


resesällskapet och några nyfunna tyska kompisar vandrar längs en gammal landningsplats för flygplan, som numera fungerar som nåt sorts rekreationsställe.


Ja, vi åt ju inte bara skräpmat! Det blev många besök till "riktiga" restauranger, man ska ju passa på då man kan få riktigt bra mat nästan hälften så billigt som i Finland. Gissa om det var svårt att komma tillbaka hem och återgå till studentdieten?


Ett antal drinkar blev det ju förstås...... ;)

Kommentarer :

#1: Mays

kan inte du göra en videoblogg så man får höra hur du pratar ? :)

skriven
#2: Maria

Mays: hmm, får se.. Måste nog samla rejält mycket mod först, för jag avskyr min röst. Om jag försöker prata något i stil med Sverige-svenska tycker jag min röst låter bättre av nån anledning, men samtidigt känns det lite tillgjort och fake, med tanke på att jag egentligen pratar finlandssvenska..Men, vi får se, maybe baby ;)

skriven

Kommentera inlägget här :