bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Tävling: vinn ryggsäck från iDiwa

 
Nu har jag fått äran att tävla ut en härlig ryggsäck tillsammans med iDiwa! Jag har själv deras multifärgade ryggsäck med aztecmönster och är himla nöjd med den, därför är det väldigt kul att få arrangera denna tävling :)
 
Vad kan man vinna?
En valfri ryggsäck ur iDiwas sortiment, maxvärde 300 sek (på bilden ovan ser ni några exempel)
 
Såhär gör du för att tävla: 
- länka till den ryggsäck du vill vinna i en kommentar till detta inlägg - länk till iDiwas utbud av väskor finns ovan
- skriv därefter kort varför just DU ska vinna!
- glöm inte att ange din e-postadress i e-postfältet, så jag kan ta kontakt med dig ifall du vinner!
OBS! För att deltagandet ska vara giltigt måste man svara i detta inläggs kommentarfält, svar under delade inlägg på Facebook eller någon annanstans är ej giltiga.
 
Man får gärna dela tävlingsinlägget på Facebook, i bloggen eller dylikt, men är inget måste :)
 
Tävlingen pågår till och med 27.06.2016 kl.23:59, vinnaren utses av mig utgående från motiveringen och presenteras i bloggen under samma vecka samt kontaktas via e-post. Om vinnaren ej kan nås inom 1 vecka utses en ny vinnare. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.
 
Lycka till!
 
TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD OCH VINNAREN UTSEDD
 
Tävlingen är öppen för hela Norden

Kommentarer :

#1: Anonym

Skulle vilja vinna denna:https://www.idiwa.se/ryggsack-ugglor-svart alltså den svarta med ugglor! Varför just jag? Jag har ingen ryggsäck! Jag har axelväskor i olika storlek och jag har en gymbag men ingen ryggväska, vilket jag verkligen skulle behöva då jag och barnen någon gång far ut på utfärd eller jag behöver till butiken och handla nå småsaker (enklare att hålla två barn i hand utan påse + mer ergonomiskt att ha på ryggen än på ena axeln).
//marionliv.blogspot.com

skriven
#2: Anonym

https://www.idiwa.se/cache/be/500x500-ryggsackar_ankare_livboj_roder_sjomanstema_vit_bla_rod_ryggsack_backpack_idiwa_1.jpg

Då vi nu flyttar i land efter 8 års boende i båt varav 6 år på resa i Medelhavet och Karibien. Blir denna vara en trevlig på minnelse om livet på sjön. Om jag vinner kommer detta att bli min första snygga handväska på 6 år. Av praktiska skäl har det hittills varit en vattentät ryggsäck model stor o bökig.
Meddela mig på ann-sofie@ladyannila.se

skriven
#3: Johanna

Jag vill väldigt gärna vinna denna : https://www.idiwa.se/ryggsack-bla-med-blommor
För att jag behöver nån snygg väska att använda i skolan,och vad passar en blivande trädgårdsmästare bättre än en blommig?

skriven
#4: Jenny

https://www.idiwa.se/ryggsack-zickzack-multifargad Till hösten börjar jag jobba, och dottern börjar på dagis...så vi behöver egentligen varsin ryggsäck! Jag tycker det är svårt att hitta en färgglad ryggsäck som samtidigt är praktisk och i "vuxen" stil, men just denna ryggsäck prickade in alla rätt! En ryggsäck som passar lika bra till Mulleskogen som på stadsbesöket.

skriven
#5: Nette

https://www.idiwa.se/ryggsack-vita-svalor-rosa
Jag är trött på min tråkiga svarta Brio skötväska! Med denna skulle jag va den coolaste mamman på stan! 😉

skriven
#6: Julianna Fredriksson

https://www.idiwa.se/ryggsack-multifargade-fjarilar Föll för denna i svart färg. Denna skulle verkligen pigga upp mig i sommar.
Så läcker och jag och jag hade verkligen behövt en praktisk och rymlig väska som denna.

Delar tävlingen på FB
https://www.facebook.com/JFredr

Mvh Julianna Fredriksson
julianna@bredband2.com

skriven
#7: Maria

Fanns så många fina att välja mellan, men fastnade lite mer för https://www.idiwa.se/ryggsack-rombmonster-fargglad.

Jag vill vinna för att jag vill ha en väska som är rymlig och bra för en shoppingtur på stan. Eller när som helst annars också för den delen!

skriven
#8: Minett

https://www.idiwa.se/ryggsack-elefant-aztecmonster-morkbla Varför denna modell? Jag älskar blått och jag älskar elefanter! Då kan jag alternera med min grå tråkiga ryggsäck med en ryggsäck med snygg design.

skriven
#9: Kitty

Oj så många snygga att välja mellan! Jag har länge sökt en ryggsäck, men fortfarande inte köpt någon. Saknar en ryggsäck i garderoben! Stöter på problemet varje gång vi ska iväg någonstans och jag behöver en lätt packning. Eller om vi ska på någon liten utflykt med barnen, eller behöver en tröja med när man cyklar iväg på sommarkvällarna. Så jag är verkigen i behov av en! Hoppas hoppas hoppas på att vinna!
https://www.idiwa.se/ryggsack-aztecmonster-svartvit

/Kitty

skriven
#10: Paola

https://www.idiwa.se/ryggsack-ugglor-pa-grenar-beige
Jag vill ha en ryggsäck som syns men ändå är diskret! Perfekt för ungarna att hålla koll på ugglor på grenar när vi cruisar i Rom och Madrid i sommar :)

skriven
#11: Anonym

Skulle såklart vilja vinna https://www.idoga.se/ryggsack-ugglor-svart. Varför? Jag lever med ständig värk efter steloperation i nacken. Har börjat röra på mig lite mer och då är ryggsäck väldigt praktiskt istället för handväska som ger mer värk. Dessutom är designen väldigt fin, annorlunda och smart. Skulle bli överlycklig av en vinst och ryggsäcken skulle bli min ständiga följeslagare.

skriven
#12: Marie

Har kommenterat men var skriver jagmin e-post adress?

Svar: Finns e-postfält under fältet där du skrev ditt namn. Men du kan ju också lämna e-postadress i en kommentar om det av nån konstig anledning inte funkar.
Maria

skriven
#13: Malin Svensk Björck

Hej!
Har delat här:
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1020019901378559&id=100001116750361&fs=1

Skulle vilja vinna denna ryggsäck:

https://www.idiwa.se/ryggsack-aztecmonster-svartvit

Behöver en ny ryggsäck då min är utsliten. Går med kryckor pga min sjukdom och en handväska funkar inte och axelväska kan jag få ont av. Men en ryggsäck avlastar bra. Denna är så snygg och jag älskar saker som är snygga när det är nåt som är nödvändigt för mig. Som mina svarta kryckor, så snygga och jag måste ju ha dom. Ryggsäcken skulle matcha dom också, underbart!
Ha en härlig sommar!
Mvh
Malin Svensk Björck

skriven
#14: Karin

Som diabetiker fyller jag alltid handväskan med druvsocker, äpple, medicin, extra byte till min insulinpump och blodsockermätare och sen fortsätter jag med plånbok, glasögon, mobil, annan medicin som jag behöver, näsdukar, skissblock, smink och vattenflaska. Det blir tungt så in i sjuttsingen! Lite får jag såklart skylla mig själv, det kanske inte är helt nödvändigt att skissblocket följer med mig överallt men då jag arbetar som konstnär så sker det helt automatiskt vid det här laget. Vatten slutade jag bära med mig ett tag men det slutade bara med att jag var tvungen att kila in på ICA och köpa en flaska hela tiden vilket inte var bra för varken min plånbok eller miljön. Men jag får så förbaskat ont i nacken av att jämt bära runt på mitt liv så ett byte till en ryggsäck kanske kunde vara räddningen. Om inte annat så är den ju skitsnygg! Här är min favorit: https://www.idiwa.se/ryggsack-aztec-zickzackmonster-svartvit

skriven
#15: Elisabeth

Nejmen så fina!! Oj jag blir riktigt till mig, heheh. Om jag vann skulle jag välja denna:
https://www.idiwa.se/ryggsack-aztecmonster-med-ankare-svartvit
Den skulle passa perfekt nu när min lille kille blir äldre och vi kan börja åka till parker och leka, då vill man ju gärna ta med sig picknick och det ryms inte riktigt i skötväskan jag använder nu som är ytterst minimal. Det vore dessutom betydligt lättare att hålla reda på sina saker om man hade dem på ryggen (i en supersnygg väska) när man ska springa efter en ettåring som just börjat gå (och som väl springer inom kort). ;)

skriven
#16: Janica

Åååh, jag sku så behöva en ryggsäck! Har en son på 1 år så det ska alltid packas med blöjor, flaska osv då vi ska nånstans. Dessutom är det praktiskt med ryggsäck då vi oftast rör oss me cykel. :) denna ryggsäck är ursnygg https://www.idiwa.se/ryggsack-aztec-zickzackmonster-svartvit och hoppas på vinst ;)

skriven
#17: Matilda

Min favorit bland ryggsäckarna:
https://www.idiwa.se/ryggsack-ugglor-svart

Jag skulle vilja vinna ryggsäccken på grund av att jag inte har någon jag kunde ta med till exempel till stranden eller staden, när man behöver ha en snyggare ryggsäck eller handväska med sig. Just nu använder jag endast mammas stora, pölsiga, blåa ryggsäck, som hon någon gång fått från sitt jobb. Dessutom har ryggsäcken företagets stora logga på sig, vilket jag tycker är skitfult då jag avskyr texter på plagg och väskor. Med andra ord skulle en uppdatering av väskgarderoben verkligen inte sitta fel.

skriven
#18: Elisabet Andersson

Delat tävlingen på FB (Elisabet Andersson). Även gillat o delat iDiwa.se:s FB-sida. Allt offentligt.

https://www.idiwa.se/ryggsack-aztecmonster-multifargat

STOPP! Stanna till för ett riktigt scoop
helt ärligt kostade min 50 spänn på Coop ...

Alternativet: reklamprodukt med logga så ful
ingen vardagslyx eller nåt man vill ha till jul.

Haglöfs, Fjällräven och ditten och datten
NÄPP! IDIWA och sommar med glittrande vatten!

Tänk att en väska kan få det att pirra i magen
vara så snygg är brottsligt, bryter mot lagen!

Ska snart på efterlängtad Stockholms-tripp
med min nya "Aztec multi" reser jag som VIP!

Funktion intressant - designen elegant
nytändning + Miss Andersson = SANT!

skriven
#19: Julia

https://www.idiwa.se/ryggsack-multifargade-fjarilar-beige

Jag tycker att jag ska vinna för att jag är en person som tar väl hand om mina saker, och jag älskar denna väska så jag skulle behandla den extra bra. För tillfället har jag en ryggsäck som jag haft i tre år och verkligen älskar, men den är väldigt sliten och kommer snart att gå helt sönder - vissa sömmar har redan lossnat. Därför är jag i behov av en ny väska att älska och ha med mig överallt, ryggsäck har blivit min favorittyp av väskor och används flitigt. Jag älskar denna modell av ryggsäckar och fjärilsmotiv som just denna väska har ligger mig väldigt nära hjärtat och har blivit något som nästan definierar vem jag är. Denna väska är alltså perfekt för mig, jag behöver en ny och hos mig skulle den få en väldigt kärleksfull ägare, haha.

Kul tävling! :)

skriven
#20: Helena i Uppsala

https://www.idiwa.se/ryggsack-skinnimitation-svart
Jag är just nu på arkeologisk utgrävning i Mellanöstern och min ryggsäck ser förfärlig ut. Jag har haft den med mig ut på grävplatsen och den har blivit utsatt för jord, damm, sol, svett, vattenmelonsaft, skorpioner men jag måste ju kunna förvara plåster, huvudvärkstabletter, solkräm, vattenflaska, handskar, skärslev, tumstock, vattenpass, kompass någonstans. Tyvärr blir den också min "handväska" på flyget. Jag är i skriande behov av en ny!

skriven
#21: Emma F

https://www.idiwa.se/ryggsack-svarta-svalor-vit Har en gammal som knappt håller ihop. Mkt små utflykter med barnen blir det nu på sommaren. Kul att ha en rygga som man slipper skämmas över 😜 Mvh Emma.
min mail är: falkstrom83@hotmail.com

skriven
#22: mikaela

Jag skulle vilja vinna den här: https://www.idiwa.se/ryggsack-aztecmonster-svartvit
Till hösten ska jag efter många om och men börja skriva gradu och behöver någonting mer ergonomiskt än en axelväska att släpa runt böckerna i. Den här ryggsäcken skulle dessutom passa till så gott som alla andra tillfällen jag är i behov av större förvaringsmöjligheter än fickorna erbjuder. Den funkar på loppisrundor, festivaler, häng med kompisar, och den rymmer säkert hela rubbet med snacks för fredagskvällarna.

skriven
#23: ann-sofi

vill vinna en ryggsäck till mej

Svar: Hejsan, denna tävling avslutades tyvärr för länge sen, som du kan se i inlägget :)
Maria

skriven
#24: ann-sofi texén

jag vill vinna en ryggsäck till mej

Svar: Observera tävlingens slutdatum, detta var 2016
Maria

skriven

Kommentera inlägget här :