bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Spännande saker på posten

Jag fick hela tre olika saker på posten för några dagar sen - ett fint vändagskort och två paket. Prima skörd ;) Det stora paketet var dessutom en försenad tävlingsvinst vars innehåll var okänt (det enda jag visste var att det var sminkprodukter). Det lilla paketet kom hela vägen från Kina. Scrolla en liten bit så får ni se vad som gömmer sig i paketen ;)
 
 
Först ut: innehållet i lilla paketet från eBay (försäljare: kjfashion2011)! En söt plånbok i lite mindre storlek och ett underbart armbandsur med världskarta i urtavlan - kostade knappt någonting ur en finländares perspektiv. Passar mig perfekt som ofta har tankarna nån helt annanstans än hemma i Finland... ;)
 
eBay-fynd: klocka med världskarta på urtavlan och plånbok
 
Lite fler bilder eftersom jag tyckte dessa objekt var ganska fotovänliga:
 
från eBay: armbandsur med världskarta och plånbok
 
 Och så den mystiska tävlingsvinsten som jag vann hos emadeleinew för ett tag sen, tack så mycket än en gång! Nedan ser ni All Gone Eye and Lip Makeup Remover och Flawless Finish concealer från Elizabeth Arden samt Golden Pearl Bronzing Powder och Lash Fix Mascara från Dalton som jag inte hört talas om förut. Ett snäppet dyrare märke det med enligt vad jag googlat fram. Jag har nog aldrig förut ägt såhär dyra sminkprodukter, så känns ju lite lyxigt.. ;) 
 
Produkter från ELizabeth Arden (All Gone Eye and Lip Makeup Remover och Flawless Finish concealer) samt Dalton (Golden Pearl Bronzing Powder och Lash Fix Mascara)
 
Brukar ni shoppa på eBay? Äger ni några extra dyra sminkprodukter?

Kommentarer :

#1: rememberthiis.blogg.se

Fina grejer :) har aldrig shoppat därifrån men är sugen på att göra det

Svar: Det skadar aldrig att testa! Speciellt inte om du beställer något passligt billigt, man kan inte förlora så mycket då heller om det skulle bli problem. Men jag har aldrig själv haft problem och ser till att välja försäljare som fått minst 98% positiv feedback :)
Maria

skriven
#2: Yvonne

Vilken ljuvlig färg på den lilla plånboken! jag har shoppat via eBay någon enstaka gång. Det har funkat bra, fast jag har känt mig lite skeptisk till att skicka efter varor från världens alla hörn :) Hm, vad är "extra dyrt", jag har en del Mary Kay-produkter och jag tycker att de är bra men svindyra, fast det finns säkert sånt som är ännu dyrare...

Svar: Jag vet inte om jag mera är så skeptisk till att handla från t.ex. Kina, däremot kan jag vara lite skeptiskt till de galet låga priserna ibland.. ;)
Mary Kay är dyrt nog för min del iaf! :)
Maria

skriven
#3: Danielas Dagbok

blev tvungen att klicka hem ett par såndäna klockor när jag såg priset och hur fina de var, blev ju helt chockad :D så tack för tipset!

Svar: Hihi, varsågod ;) Det är så svårt att bara hålla sig till en..! :D
Maria

skriven
#4: John Jonasson

"Samlar" du på klockor? Jag har sex klockor inklusive en smart klocka man kan koppla till mobilen och ringa med. Det senaste förvärvet är en dödskalle beklädd klocka som fungerar som ett lock. Ser ut som ett armband, köpte den som dom flesta för plojs skull. :)

Svar: Nja, jag samlar inte direkt, men jag tenderar att köpa på mig ett par i olika färger ifall jag fastnar för en viss modell/design. Har beställt en till likadan med annan färg på armbandet faktiskt.. ;) Men skulle lätt ha klickat hem 10 stycken olika klockor om jag inte behärskat mig..!
Maria

skriven
#5: Sigrid

Så söt plånboken var, riktigt snygg färg också :D

Svar: Visst är den! :) En av mina favoritfärger!
Maria

skriven
#6: MATILDA

vad kul med post, fint! :D

Svar: Jo inte alla dagar man får såhär trevliga saker på posten! :)
Maria

skriven
#7: Emelie

Snygg klocka! Har aldrig köpt något på eBay, men både etsy och aliexpress har jag nog klickat hem löjligt billiga saker från några gånger :)

Svar: Visst är den! Etsy har jag faktiskt inte provat på.. Aliexpress har jag inte ens hört talas om, borde kanske kolla in den sidan :)
Maria

skriven
#8: Katarina Wohlfart

Hej! Jag brukar inte shoppa på ebay men tradera, antar att det är samma sak. Jag köpte faktiskt också en klocka med en världskarta som bakgrund i london, för att det är lite kul och lite jag. Har den på jobbet mest. Fin din var!

Svar: Mjo, typ. Fast tradera är väl bara i Sverige, och jag har aldrig sett begagnade saker på eBay. Tror inte man brukar går till eBay om man vill ha second hand, utan där är det främst nya saker som gäller :)
Maria

skriven
#9: Anonym

Ja men då så! Tradera har nytt med men antar att de är olika och ja det är nog bara Sverige.

Svar: Yes, lite olika är de, även om Tradera även har en del nya saker! Största skillnaden är väl ändå att eBay är globalt och därför är priser och utbud också annorlunda.
Maria

skriven
#10: Fantasiresor

Alltså klockan!! Vill också ha!

Svar: Ja visst är den snygg!! Fick nyss hem en likadan, fast med ljusrosa armband :)
Maria

skriven

Kommentera inlägget här :