bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

New Home ♥ Sambo-liv

Här kommer ett gäng bilder från vårt nya hem på Teneriffa (tagna då vi var nyinflyttade, vi har hunnit skaffa några nya prylar sen dess) - det är färdigmöblerat och lite dekorerat, så vissa möbler etc är kanske inte vad jag skulle välja om jag fick möblera helt fritt. Men med tanke på att vi kanske flyttar vidare till nåt annat land efter 6-7 månader känns det verkligen inte värt att köpa alla möbler själv, så tycker det är en toppenlösning att få färdigmöblerat :) Men inte klagar jag på möblerna vi har här heller, de är ju åtminstone enhetliga och matchande.
 
Alltså, välkommen med på rundturen :) -->
 
Entrén
 
Matsal/vardagsrum
 
Matsal/vardagsrum - numera finns också en tv i hörnet ;)
 
Vardagsrum/kokvrå
 
Kokvrån
 
Badrummet
 
Sovrummet
 
Sovrummet
 
Sovrummet
 
 Vad tycks? Vi är hur nöjda som helst, lagom stort för två personer, bra hyra, läget är bra, vackert komplex och det känns helt enkelt som ett hem 
 
 Jag lägger upp några foton på inredningsdetaljer, utsikten, poolen och komplexområdet i ett annat inlägg, blir för mycket på en gång annars känner jag.. ;)
Taggar: life abroad, life in Tenerife, livet på Teneriffa, livet utomlands, new home, to live in Tenerife;

Kommentarer :

#1: emzi

Ser underbart ut :D

Svar: Jo, vi trivs nog här :)
Maria Norrgård

skriven
#2: daniela

ser fint och mysigt ut!!

Svar: det är väldigt mysigt, jo :)
Maria Norrgård

skriven
#3: lifejj

Vilket mysigt boende, verkligen! Hoppas att ni trivs och att allt funkar bra! Jag tittar inte in här varje dag men när jag väl gör det så läser jag igenom allt du har skrivit, så jag följer i alla fall med på det mesta haha! :)

Svar: Lite samma här, går in ibland på din blogg och läser så gott som alla nya inlägg på en gång :D Och tack, tycker också det är väldigt mysigt, sådär lagom södern-stil eller vad man ska kalla det :) Hittills har nog allt gått bra, vardagen börjar sådär sakta ta över, men det är ju så det ska vara också.. :P
Maria Norrgård

skriven

Kommentera inlägget här :