bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

En vecka kvar...!

 Så var det en vecka kvar tills jag återvänder till Finland... Här några snabba tankar som franska streck:
 
- ångest.
 
- lever i förnekelse så gott det går, men vet ju att jag måste iväg nån dag snart och printa ut flygbiljetten samt börja packa m.m...
 
- studerar så gott jag kan denna vecka och skickar in mitt material till handledarna, sedan försöker jag satsa mera på packandet, ta beslut om vilka saker jag måste lämna här eftersom jag knappast får allt att rymmas i resväskorna m.m. - måste också komma mig ut på presentjakt, finns några som jag borde köpa lite smått åt.
 
- kanske hinna med lite pool-häng också som omväxlings skull - skulle gärna vara lite brunare då jag återvänder till Finland - just nu ser det INTE ut som att jag bott på Teneriffa i sju månader *Hej avhandlings-skrivande på sommarlovet*..!
 
- och så tankarna kring allt som ska göras i Finland - flytta ut från studentlägenheten, bli färdig med studierna...
 
- distansförhållande igen, blä...
 
Ja, ungefär detta är vad som malar på i mitt huvud just nu. Blev lite negativt det här, men jag har ju nog några saker att se framemot också, t.ex. en barndomsväns bröllop som jag blivit bjuden på och att få träffa nära och kära överlag :)

och så en fullständigt random bild bara för att..
 

Någon annan som har nåt större projekt på gång inför hösten, en flytt, ny skola, nytt jobb eller så?

Kommentarer :

#1: Kugge

Åh känner igen känslorna minus det där med distansförhållandet. Kämpa på!

Svar: Tack! Nej, känns inte superkul just nu. Men antar det vänder lite när jag väl är i Finland, det ligger väl också lite i själva stressandet kring att resa. Jag gillar ju annars att resa överlag, men dendär processen med att ta sig från punkt A till B upplever jag alltid som ett stressmoment.. ;)
Maria Norrgård

skriven
#2: Linnea

Bävar inför den dagen då det är dags att flytta tillbaka för oss. Det är lite pyssel att packa ihop ett bohag, fyra människor och en hund :/ Vi vet liksom inte ens vart vi ska bo eftersom vi sålde vårt hus i Sverige. Äsch, vi tar nog och stannar här, det verkar enklast :)
Hälsningar Linnea i Bayern

Svar: Ja usch, med en hel familj kan jag inte ens föreställa mig hur det måste vara..! För mig är ju dock det huvudsakliga problemet att jag åter blir tvungen att leva ett tag i distansförhållande, för tyvärr kan inte killen följa med.. :( Men förhoppningsvis blir det inte mycket mer än ett par månader! För er handlar det ju mera om praktiska saker och vad sjutton ni ska göra av alla grejer.. ;)
Maria Norrgård

skriven
#3: MATILDA ROSQVIST

Väldigt fin bild :)

Svar: Tack :)
Maria Norrgård

skriven
#4: Mirabelle Schneider

Det e jobbig det här med distans förhållandet!;( I 3 år hade pendlade jag mellan Helsingfors och stockholm. Det e ett bra test om kärleken e äkta ialla fall!;)

Svar: Jo visst är det.. Men vi har ju klarat det några gånger förut och om vi klarade det i början av förhållandet så vore det ju jäkligt konstigt om det inte funkade nu när det känns som att vi faktiskt vet var vi har varann :) Det som kan göra det extra jobbigt denna gång är ju dock att vi nu hunnit vänja oss vid att bo tillsammans.
Nå, ni var iallafall inte superlångt ifrån varann, kanske det gick att ta nån weekend tillsammans och så? :) Hur ofta träffades ni under den tiden?
Maria Norrgård

skriven
#5: Mimas Hälsa&Skönhet

svar: Jag har också ett sugar crush lack från IsaDora som jag är vääääldigt nöjd med! Det är i en ljus, ljus orange/peachig färg och jag älskar det! :) De kanske finns att få tag på på kicks fortfarande, i typ nån rea korg. Jag skulle också gärna köpa flera färger!

Svar: Man kan ju hoppas på det! Ska ta en titt då jag är tillbaka i Finland :)
Maria Norrgård

skriven
#6: Jenny Vilén

Usch då, inte roligt med distansförhållanden! Kämpa på!

Svar: Nej, kommer nog bli lite tufft... Men förhoppningsvis blir det samtidigt "nyttigt" att få sakna varann lite så man inte tar varann för givet <3 Eller försöker nu tänka lite i såna banor iallafall när man ändå inte har nåt annat val.. :P
Maria Norrgård

skriven

Kommentera inlägget här :