Selfies eller footsies?

Jag har kommit ifrån det där med selfies måste jag säga - för det mesta får jag helt enkelt inte riktigt till det. Därför är det lätt hänt att jag kör med "footsies" istället. Detta kom jag på mig själv med då jag nyligen inventerade bland mina Instagram-bilder och insåg att det är fyra gånger vanligare att jag lägger ut bilder på mina fötter, än att jag tar en regelrätt selfie (har lagt ut två selfie-bilder hittills i år). Inte är jag direkt kameraskygg och jag tar självporträtt dubbelt så ofta som jag tar selfies - vilket inte är så ofta heller i och för sig. Men gärna ber jag någon annan ta bilden när tillfälle ges, blir mindre meckande så.
 
Jag antar att jag tar footsies för att det är enklare att få till det, men att det ändå känns som att jag är med på bilden på något sätt? Eller så är jag helt enkelt inte riktigt en selfie-människa.
 
Någon annan här som är en footsie-typ, för jag kan väl inte vara den enda som fotar mina fötter i tid och otid? Eller hur gör du helst för att visa lite av människan bakom bilderna som du lägger upp i sociala medier?
 
Här får ni lite fötter á la Maria:
 
tar du selfies eller footsies?
Taggar: fotografering, sociala medier;

Kommentarer :

#1: TravelAnna

Haha, så smart med footsie i stället. :) Jag är inte heller mycket för selfies men märkar att mina följare efterfrågar det ibland, så då och då får jag offra mig. Men jag tar mycket hellre en footsie!

Svar: Hehe, bra att det finns fler footsies här ;) Men jag förstår att det är roligt för följarna att se personen bakom bilderna också ibland. Däremot är jag inte intresserad av konton där fokus ligger på just selfies.
Maria

skriven
#2: Jenn

Hahaha, footsies. Det är en enkel och smidig vinkel att ta, och blir ofta ganska mysig ju! :) Jag tar nog också en del sånna, men inte fler än jag tar selfies.

Svar: Fötter är ju så fotovänliga egentligen!
Maria

skriven

Kommentera inlägget här :