Nästa resa går till...Amsterdam!

Andra resor / other destinations / Amsterdam / Permalink / 5
Nu tänkte jag avslöja mina närmsta reseplaner, bara drygt en vecka före avfärd - skulle nästan vilja kalla det en weekendtrip, men vi reser ju mitt i veckan.
 
Jag ska alltså iväg på en liten mor-dotter-resa till inte mindre än Amsterdam - tulpanernas huvudstad och de gulliga byggnadernas och kanalernas högkvarter! Vi kommer ha en heldag och två halvdagar, vilket jag tror och hoppas att räcker bra för det vi vill se under vistelsen. Museum lockar inte så värst mycket, men ett besök i Anne Franks hus vore verkligen intressant! Jag har redan bokat biljetter till Keukenhof - världens näststörsta blomsterpark, och jag ser fram emot att beundra kanaler och smala hus, äta gott på mysiga caféer och restauranger och glida in i små söta boutiquer.
 
Dela gärna med dig av dina tips på små guldkorn och sevärda saker som du hittat i Amsterdam! Om du har bloggat om Amsterdam eller Keukenhof, lämna gärna en länk också.
 
#1 - - Josefin Nilsson:

Men åh vad kul! Hade också velat åka till Amsterdam, hoppas att du får en riktigt bra resa! :D

#2 - - Angelica Wåhlin:

Gudars, så härligt!

#3 - - World by Tina:

Det var visserligen rätt längesedan jag var där och jag var tydligen rätt sparsmakad med text, men lite inspo kanske du kan få ändå=) http://worldbytina.se/2013/october/iamsterdam.html

#4 - - Marianne - Glimt av verden:

Amsterdam er en fin by med god og avslappet stemning :-) Vær forberedt på at det kan være veeeeeldig lang kø for å komme inn i Anne Franks hus. Det hjelper kanskje å være der midt i en vanlig uke utenfor ferietid, men samtidig er det jo utrolig mange som reiser til Amsterdam nå på grunn av tulipanblomstringen. Jeg tror jeg ventet i omtrent en time da jeg var der på påskeferie, men det var verdt ventetiden, synes jeg.

#5 - - ReiseLinda:

Åh, det låter som en härlig resa! Har själv haft Amsterdam på listan i flera år!

Till början
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi