500+ medlemmar hos Rese- och utlandsbloggar!

Det var ett litet tag sen som medlemstalet i min Facebookgrupp Rese- och utlandsbloggar översteg 500 medlemmar. Det är faktiskt bra mycket mer än jag hade förväntat mig när jag startade gruppen i maj 2015, så jag tycker det är fantastiskt roligt!
 
Tyvärr har jag som admin inte kunnat vara aktiv i gruppen under min långresa, men nu har jag åtminstone börjat få tid över till att följa med vad som händer i gruppen och läsa mera bloggar igen. Tänkte även fundera ut något slags projekt igen, kanske något månatligt, eller veckovis om det är något som inte kräver mycket arbete från min sida. Tidigare projekt jag haft i gruppen har varit att utse veckans reseblogg samt veckovisa och månatliga bloggspaningar och veckans resetema.
 
Jag postade nyligen ett inlägg om olika färgglada platser som andra bloggat om. Kanske jag skulle fortsätta på den banan och komma på nya temainlägg en gång i månaden? Eller har du kanske någon annan rolig idé du vill föreslå? Jag tar gärna emot förslag!
 
Observera att denna grupp inte bara är öppen för bloggare, utan även för andra reseintresserade som gärna läser bloggar. Detta är ett bra sätt att hitta många resebloggar på en och samma plats. Så välkommen med om du vill!
 

Kommentarer :

#1: FREEDOMtravel

Heja, heja! Vad kul! :)

Svar: Tack, visst är det! :)
Maria

skriven
#2: Jarina

Åh vilken bra idé! :) Så roligt att läsa om andras inlägg från resor.

Svar: Tack, kul att du tycker det! :)
Maria

skriven
#3: Fantasy Dining

Så himla kul Maria:)

Svar: Visst är det! :)
Maria

skriven
#4: Christine - 29°

Kul idé! Jag kanske borde ta och skaffa FB, såhär 100 år efter resten av världen. ;)

Svar: Haha, bättre sent än aldrig brukar man ju säga ;)
Maria

skriven

Kommentera inlägget här :