Hälsningar från Tasmanien

Australien / Australia / Permalink / 5

Tänkte bara kasta in ett snabbt inlägg och meddela att jag nu befinner mig i Tasmanien för några dagar framöver. Vi är ett gäng som ska campa och roadtrippa fram tills fredag och jag ligger i skrivande stund i hostellrummet i huvudstaden Hobart. Känner mig lite mosig efter att först ha jobbat sedan tidig morgon och sen kollat in St Kildas prideparad (kolla min instagram) innan det var dags att bege sig till flygplatsen. 


Det höll på att strula till sig lite med hela roadtripen men flyget var redan betalt och jag skulle inte få de pengarna tillbaka så jag hoppade på flyget i alla fall och hoppades att det skulle ordna sig på något sätt. När jag landat kom ett meddelande om att problemet fixats och att resan skulle fortsätta som det var tänkt. Tur det, med tanke på att jag egentligen är lite av ett planeringsfreak... 

Ska förstås försöka få ihop några Tasmanien-inlägg sen efteråt - fram tills dess försöker jag uppdatera instagram så gott som dagligen, eller så länge det finns liv kvar i mobilen... ;)


Utsikten från flygplanet såg lovande ut!
#1 - - John Jonasson:

Så häftigt. Hoppas du lyckas ta ett foto på den Tasmanska djävulen. :)

Svar: Tyvärr såg vi ingen tasmansk djävul, de är verkligen otroligt svåra att få syn på då de är väldans skygga. Det finns väl inte ens så många av dem heller då arten är starkt hotad, bl.a. pga att många av dem dör av en cancersjukdom.. Däremot tror jag att vi hörde den skrika i natten på en av campingplatserna, det var spännande :)
Maria

#2 - - FREEDOMtravel:

Oj vad spännande! Ser fram emot att höra mer om Tasmanien! Hade en kompis för länge sen som pluggade där ett år, men sedan dess måste jag säga att det är ett ställe man inte hör så mycket om... (Tänker mest på "the Tasmanian devil" ;))

Svar: Det kommer nog bli en del Tasmanieninlägg framöver, minst 5 till (ett för var dag jag spenderade på roadtripen), förutom introduktionsinlägget jag publicerade nu senast :) Nej jag känner nog knappt någon annan som varit på Tasmanien tror jag, brukar inte vara högsta prioritet bland Australienresenärer känns det som. Men så värt det!
Maria

#3 - - Anna, Travel on a Cloud:

Åh, så spännande med Tasmanien! Det blir kul att höra om. Hoppas du får det bra och piggar på dig. Ska spana in dina bilder på Instagram!

Svar: Jo det var verkligen en spännande resa! :) Första inlägget är ju redan publicerat, inlägg nr 2 är på gång!
Maria

#4 - - Hedda:

Tasmania høres ut som et spennende reisemål! Gleder meg til å følge med :-)

Svar: Jo verkligen! Roligt att du vill följa med! Inlägg nr.1 från roadtrip ligger uppe nu, och nr.2 är på gång! :)
Maria

#5 - - Christine - 29°:

Häftigt och spännande. Och skönt att allt löste sig. Ha det underbart nu. :)

Svar: Jamen verkligen! Min magkänsla i kombination med en kollegas råd att åka trots osäkerheten stämde in :)
Maria

Till början
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi