Välkomna till nya lyan!

Allmänt, Inredning & prylar / interior & stuff / adventskalender, julkalender / Permalink / 1
Detta är lucka 17 i Marias Memoarers julkalender 2017
 
 
Jag kan bara inte hålla mig, så istället för att vänta tills efter jag är färdig med julkalendern så får detta helt enkelt en egen lucka. De som följer mig på Instagram har kanske redan noterat att jag nyligen fått nyckeln till min nya fina lägenhet. Jag flyttar in officiellt första januari, men jag har alltså redan tillgång till lägenheten så jag kan flytta dit saker och ordna upp i sakta mak. Mycket skönare så än att stressa med en stor flytt på kort tid och sedan leva i flyttkaos tills man orkat sätta allt på sin plats! 
 
Jag tycker lägenheten är så himla fin dessutom, den finaste bostad jag bott i hittills! Den är belägen på vinden i ett gammalt trähus, så gamla detaljer som ribbat tak och gamla ommålade spegeldörrar finns kvar. Sen finns det retrodetaljer som t.ex. fondväggen i vardagsrummet och breda lister. Badrummet har dock en modernare stil och så är fönstren splitternya. Det enda jag är lite tveksam till är tapeterna som kanske inte är så välgjorda, hade kanske varit klokare med målade väggar. Men lossnar de i kanterna småningom så får väl hyresvärden fixa till det - sålänge de hålls på plats är det inget som stör mig!
 
Screenshot av en av mina två videor.
 
Detaljbild på fondväggen.
 
Jag filmade alltså häromdagen ett par videosnuttar där ni kan se hur lägenheten ser ut, samt lite av huset och huvudentrén som även den är väldigt mysig. Videon ser väldigt suddig ut när jag kollar på datorskärmen, så kolla hellre via mobilen!
 
 
#1 - - Marion:

Så otroligt fint! Ser fram emot en inflyttningsfest i början av nästa år då 😉

Svar: Tack! Det blir nog säkert inflyttningskaffe sen :)
Maria

Till början
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi