Budgetjulklappar

Allmänt / adventskalender, julkalender, julklappar, julklappstips / Permalink / 1
Detta är lucka 11 i Marias Memoarers julkalender 2017
 
 
Det är tanken som räknas, hävdar en del. Julklappar behöver inte nödvändigtvis vara dyra alls - om man har en snäv budget så kan man faktiskt hitta bra och användbara klappar där man tänkt till även för en liten slant, och skippa dyra märkesprodukter och statussaker.
 
 
 
1. Det finns även budgetmärken som har riktigt prima produkter, t.ex. Dermosil, som dessutom är finländskt. Jag gillar även finländska märket Herbina och är speciellt nyfiken på Mango Spa-serien.
 
2. Hemmagjort. Ganska många klarar nog av att fixa en fin hemmagjord julklapp - kanske du är bra på att baka, tillverka smycken, eller något annat DIY-pyssel? Eller kanske du är massör eller duktig på att fixa naglar? Då kan du erbjuda en gratis massagesession eller manikyrkväll, gör ett eget "presentkort" på datorn som du printar ut och lägger i ett kuvert med en personlig hälsning.
 
3. En korg med godsaker och andra trevliga ting är en annan fin julklappsidé. En stor korg fylld med produkter kan förstås bli ett ganska dyrt projekt, men budgetversionen kunde vara en glasburk som innehåller mottagarens favoritchoklad och te? I min glasburk skulle jag gärna hitta chaite och mörkchoklad.
 
Häromåret bloggade jag om julklappar som nästan är gratis - även de tipsen är såklart fortfarande brukbara! Där finns bland annat några DIY-tips.
 
Väldoftande produkter till honom för 8,90 euro/105 sek [bild: Dermosil] ⋆ hemgjord knäck [egen bild] ⋆ förslag på budgetversion av presentkorg [bilder: CC0 Public Domain/Lipton/Fazer public image bank]
 
 
Dela gärna med dig av fler fina tips på budgetjulklappar!
#1 - - Mia:

Hehe, just det dermosilpaketet ligger faktiskt färdigt inpaketerat i min julklappsgömma... gillade doften! :)

Svar: Hehe, härligt! :)
Maria

Till början
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi