Milstolpe - 1000+ följare på Instagram!

Allmänt / Permalink / 7
Jag lyckades nästan missa helt att jag passerat 1000-strecket på Instagram nyligen, men jag insåg det igår när jag kollade antalet följare. Hur roligt är inte det! Speciellt kul är det förstås att jag fått dessa följare på helt "naturlig" väg - jag har alltså aldrig betalat för följare och jag brukar heller inte använda mig av några andra konstlade metoder. Folk har uppenbarligen klickat på följ-knappen för att de hittat mig genom taggar och genom att jag själv varit aktiv med att gilla, kommentera och följa konton vars bilder jag tycker är trevliga att titta på eller av annan anledning är av intresse för mig.
 
Jag tycker det är bra aktivitet på mitt egna konto också, med många följare som ofta inte bara gillar, utan även lämnar en kommentar efter sig. Naturligtvis gillar och kommenterar jag hos de som är aktiva hos mig med, så gott jag hinner, så det blir en växelverkan. Att kommentera andras bilder skulle jag kunna bli ännu bättre på, men jag har så svårt att hinna med allt ibland. Det är i alla fall väldigt trevligt att se att jag har så pass många engagerade följare. 
 
Jag antar jag får sikta på 2000 följare som nästa delmål då. Tack till dig som följer och engagerar dig hos @mariasmemoarer, och jag välkomnar såklart nya följare också!
 
Har du något särskilt knep som du upplever gett dig fler följare och kanske även ökat dina följares engagemang? Dela gärna med dig! 
 
#1 - - John Jonasson:

Du lägger in så fina och bra foton på Instagram. Roliga, spännande och många fantastiska foton, från dina bravader och resor. :)

Svar: Tack så mycket! :)
Maria

#2 - - FREEDOMtravel:

Grattis! Det är ju bara naturliga följare som är något värda egentligen. Ärlighet varar längst! :)

Svar: Ja men precis! :)
Maria

#3 - - Marianne - Glimt av verden:

Grattis! Jeg vil også bare ha følgere på naturlig måte. Er så frustrert over alle som begynner å følge meg, for så å slutte å følge kort tid etter. Kan de ikke bare droppe å begynne å følge meg i det hele tatt, hvis de ikke har tenkt å fortsette med det!

Svar: Ja det är väldigt frustrerande med sådana fejkföljare! Jag upplever inte att jag varit utsatt för så värst många sådana själv faktisk, åtminstone har jag inte märkt av att antalet följare skulle ha gått ner märkbart för att folk följer och avföljer, utan det har växt stadigt men säkert. Däremot är majoriteten av mina följare inte särskilt aktiva med att gilla o.s.v., men det tror jag är väldigt vanligt - att det är en lite mindre skara följare som verkligen vill följa en aktivt!
Maria

#4 - - Marianne - Glimt av verden:

Jeg skrev akkurat en kommentar, men det ser ut til at den forsvant. Kan den ha havnet i søppelkorgen?

Svar: Den kom nog fram, men hade markerats som spam av någon anledning...
Maria

#5 - - 4000mil:

Grattis till 1000! Har väl inga tips förutom att själv vara aktiv och följa andra rese-konton som man gillar.

Svar: Tack så mycket! :) Ja, det är väl ungefär det som varit min huvudsakliga taktik!
Maria

#6 - - Days by Johanna:

Grattis till dina 1000 följare :)


Svar: Tack så hemskt mycket!
Maria

#7 - - Sarah:

Grattis till så många följare :)

Svar: Tackar! :)
Maria

Till början
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi