Höstpromenad i Oravais skogar

Fotografering / Photography / Permalink / 2
Eller ja, promenad och promenad, mestadels kröp jag väl omkring med kameran, då jag hittade så oerhört mycket intressant på marknivå ;) Jag har vandrat en hel del i skog och mark nu på sistone, det gäller att passa på när vädret är fint! Idag har jag dessutom varit på skogsäventyr i Kalapää i Vörå med Marion, så har nu en hel del bildmaterial till bloggen för en tid framöver...
 
Här kommer i alla fall några av mina bilder från en skogspromenad i Oravais för en tid sedan - berätta gärna vilken bild du tycker mest om!
 
 
 
Jag skulle bara fota lite ljung, men när jag zoomade in...
 
...så såg jag en liten krabat sitta på en av blommorna! Så jag kom ännu närmre...
 
Jag vet inte ens vad det här är för något, men den såg allt rolig ut!
 
 
Fick tyvärr inte syn på någon fyrklöver.
 
 
 
 
Gillar du att promenera i naturen?
#1 - - Christine's Stories:

Vilka mysiga bilder. Jag älskar naturen, även fast jag är en stadsmänniska i grunden. Jag får så mycket lugn i kroppen av skog, hav och grönska.

Svar: Tack! Jag är kanske tvärtom då - bybo i grunden, eftersom jag växt upp på landet ;)
Maria

#2 - - John Jonasson:

Vackra bilder Maria! Den första är verkligen ett kanonfoto, härligt :) Du har öga för detaljer, mina motiv brukar vara byggnader, gamla hus och allt annat som alla kan se :D Och såklart "mina" snokar. Ibland brukar jag leta efter just de små detaljerna, men har nog inte öga för det som du har. Toppenbilder!

Svar: Tack så mycket, tror faktiskt den första är min favorit med :) Hehe, ja jag är sådan som ofta lägger märke till detaljer som många kanske aldrig hade gjort :D
Maria

Till början
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi