DermoHöst 2016

Ytligheter / Superficials / Permalink / 1
Ett av mina favoritmärken vad gäller hudvård m.m. (Dermosil) har nu släppt ut sina höstnyheter, vilket alltid är lite småspännande. Tyvärr fanns det inget bland nyheterna som jag har behov av just nu, men eventuellt slänger jag iväg en liten beställning i alla fall, på lite andra småsaker som jag behöver påfyllning av. Oavsett tänkte jag visa upp några intressanta nya produkter som jag gärna hade testat:
 
 
Bland annat har de släppt ut mera produkter till ansiktet, såsom krämer och olika serum. De kommer i väldigt snygga förpackningar och ser betydligt lyxigare och dyrare ut än vad de i själva verket är - serumen går på 13-15,50 euro..! I kollaget ovan ser ni Anti-Stress Serum, Skin Balancing Serum och Age Defence Elixir. I Dermotidningen som kom med posten för några dagar sen fick jag prover på bl.a. sistnämnda serumet, har testat det några gånger och jag gillar konsistensen. Den är mycket svagt parfymerad, så man ska vara extremt känslig för dofter för att inte tåla denna skulle jag påstå.
 
Sen har de även förnyat sminkutbudet. Jag har inte testat så mycket av deras smink egentligen, men älskar deras Fresh! Anti-Spot & Red Neutralizer Concealer som jag använt upp flera stycken av. Deras nya läppstift ser, liksom serumen, väldigt lyxiga ut. Snygga nagellack också, som verkar vara väldigt prisvärda dessutom! Den ljuslila nyansen heter Unicorn, man vill ju ha det bara för den sakens skull... ;)
 
Ska du beställa något från Dermoshop i höst?
#1 - - Daniella:

rekommenderar de nya nagellacken! De håller jättelänge och inte lika dåliga som dom gamla, så det skulle du kunna beställa hem! :) Kan också rekommendera Faces Fuktgivande Crème Medium, den e ny vilket gör att ditt ansikte blir så himla lent, iallafall mitt :D

Svar: Ok, har aldrig ens testat deras gamla, men fint om de nya är bättre! Hmm, tror det var den krämen som det också kom ett prov av, den var helt ok!
Maria

Till början
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi