Projekt vykortbyte - vem är med?

Andra resor / other destinations / Permalink / 4
Project postcard exchange (Summary in English in the end of this blog post)
 
 
Vet ni vad, jag kom på en så rolig idé efter att ha läst Äntligen Vilse's inlägg om hur glad hon blev av vykortet som hon oväntat fick av en bloggkollega i USA. Något liknande har kanske gjorts förut, men det skadar väl i så fall inte att repetera ett fint koncept. 
 
Det jag har tänkt mig är att de 2 bloggare som först skriver i en kommentar under detta inlägg att de vill ha ett vykort från min nästa resa kommer att få ett sådant av mig. Sen ska dessa 2 bloggare även själva erbjuda samma i sina bloggar, alltså att de 2 snabbaste med bloggar får ett vykort. Man får naturligtvis gärna länka till min blogg eller direkt till detta inlägg som är projektets ursprungsinlägg så att säga - då får man även låna min bild nedan om man vill.
 
Detta behöver inte nödvändigtvis bara gälla resebloggare, men det vore bra om du som önskar ett vykort av mig själv befinner dig utomlands eller ska iväg på en resa inom den närmsta tiden, så de som du sedan ska skicka vykort till inte behöver vänta på dem i en evighet.
 
 
 
Vad tror ni om detta, något som kommer bli lyckat och uppskattat? :)
 
In English: 
I decided to start a funny project, where the 2 quickest bloggers who comment this blog post will receive a postcard from my next trip. Those 2 bloggers also need to write their own blog post where they offer the same to their first 2 commentators. Feel free to link back to my blog post, if you do so you are also allowed to borrow the picture above :) What do you think about this idea?
#1 - - John Jonasson:

Jag kommer inte att resa på ett tag eftersom jag precis kommit igång med arbetsträning på heltid, som kommer att övergå till en fast anställning efter fyra veckor. Men jag ska såklart dela och promota dina inlägg från din resa, både på FaceBook och andra sociala medier och i min blogg! :) Ser framemot intressanta inlägg och foton :)

Svar: Men vad fint att du kommer få fast anställning, grattis! :) Och tack, fint att du vill dela!
Maria

#2 - - Dawan:

Jätte gullig idé men om jag ska vara ärlig tycker jag inte om att få ett vykort! Vet inte om jag ska spara eller
slänga den sen!😅

Svar: Hehe, så jag antar alltså att du inte vill ha ett vykort av mig då ;) Jag brukar inte heller va så jättemycket för vykort, julkort m.m., men ändå vore det lite småkul att kanske nån gång få ett, för det är så ovanligt numera :D
Maria

#3 - - Jenn - forever abroad:

Så fin idé ju!! Ibland kan jag känna lite som Dawan skriver, vad ska man göra med alla grattiskort, vykort osv... Det bästa vore såklart att göra någon sorts kreativ vägg, eller typ ett galler där man klämmer fast alla vykort. Vore särskilt kul om de är från olika platser i världen ;)

Jag gillar att komma hem till mamma eller pappa och se på de vykort som jag skickat, hehe.

Svar: Så du anmäler dig alltså heller inte som villig att ta emot ett vykort av mig? Vill du skicka din adress till mig eller ska jag låta det gå till någon annan? :)
Maria

#4 - - Marion:

Jag hoppas ju få ett vykort av dig nu som då ändå, och tycker man om att skriva och skicka vykort kan man ju alltid gå med i postcrossing.com (undertecknad är med där och skrivit lite om det och brevväxling i ett inlägg tidigare http://marionliv.blogspot.fi/2016/02/brevskrivning-och-postcrossing.html).
Så vi i familjen min ser fram emot vykort, och ser också fram emot att se uppdateringar här med jämna mellanrum (om inte annat för att veta allt går bra för dig) <3

Svar: Jag känner till postcrossing, men jag tänkte att detta skulle vara en kul grej bloggare emellan, skulle samtidigt bli länkbyte eftersom jag antar att bloggaren länkar till den som den fått/ska få ett vykort av. Och så får man något att blogga om ;) Men du är alltså heller inte med, du har kanske ingen inplanerad resa snart..?
Maria

Till början
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi