bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Sommarprodukter från Dermosil

Idag tänkte jag visa upp vad som fanns i mitt senaste paket från Dermosil, ett av mina absoluta favoritmärken! Det blev mest produkter inför sommaren, men även ett par gamla året runt-favoriter som jag behövde nytt av.
 
Har ni testat något från Dermoshop? Någon favoritprodukt ni vill tipsa om?
 
 
Kroppspeeling Limeriktigt fräsch produkt, men hade önskat en lite mera effektiv peeling. Det står i och för sig att den är mild och kan användas flera gånger i veckan, så jag får väl skylla mig själv ;) Funkar hur som helst bra som duschgel med svag peelingeffekt.
 
Bastumask för ansikte och dekolletage - har testat ett produktprov och gillade det starkt, så självklart ville jag även ha den i full förpackning! Doftar gott och känns återfuktande och djuprengörande samtidigt tack vare de milda peelingkornen. Perfekt till sommarens bastukvällar!
 
★ Fresh! Ansiktsvatten och Rengöringsgelville prova på nåt nytt efter att ha kört på rengöringsgelen från Vitamin E-serien ett bra tag. Dessa doftar riktigt gott och fräscht. Rengöringsgelen innehåller mikropeelingkorn av kiseldioxid och ansiktsvattnet är alkoholfritt med en mjölkaktig konsistens. Mina nya favoriter!
 
Solskyddsspray SPF 30 - jag föredrar solskydd i mousse- eller sprayformat, i sommar får det bli denna som är lite som en torrolja = inget kladd!
 
Aloe Gel Summer - jag har i flera år kört på Dermosils aloe gel eftersom den är så himla prisvärd! Perfekt som after sun-produkt och mot eventuell solsveda, myggbett och andra hudirritationer. Just nu har de en variant med ny somrig design.
 
Sensitive Intimvårdscrème - bra-att-ha-produkt som jag nu köper för andra gången. Bra för att återställa pH-balansen.
 
Primer Sport & Beach SPF 20 - jag använder varken foundation eller puder, men denna ska också funka att använda ensam som solskydd. Jag har inte hunnit testa denna ännu, men denna kommer jag använda som dagkräm de dagar jag tänkt vara ute i solen.
 
Fresh! Anti-Spot & Red Neutralizer Concealer - en av de bästa concealers jag testat, vet inte hur många jag använt slut på vid det här laget.
 
Ögonbrynspenna fair - jag har redan en i medium-nyans, men den känns alldeles för mörk till sommaren, så fick lov att köpa en i ljusare nyans.
 
 
 

Kommentera inlägget här :