bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Mest lästa inlägg - maj

Idag hinner jag inte sitta så mycket med bloggen, för idag är det hemligt projekt på gång. Ni lär se i bloggen vid ett senare tillfälle vad det är som jag sysslat med idag ;) Men jag hinner i alla fall publicera ett "mest lästa"-inlägg för maj månad. Så här kommer alltså några av mina populäraste inlägg under föregående månad:
 
1. Kanarieöarna - irriterande felstavningar
Teneriffa-nörderi brukar ofta leda till många klick av någon anledning ;) Detta inlägg handlar om felstavade kanariska platser/orter (främst på Teneriffa) som jag sett och stör mig på. Vissa av dem är dessutom irriterande vanliga.
 
 
2. Äta och dricka på Teneriffa - Caféer, restauranger, barer
Ja, som jag skrev ovan, Teneriffa går hem. Denna satsade guide med personliga tips på matställen och barer var uppskattad!
 
 
3. 5 platser på Teneriffa som jag inte har sett
Som rubriken kanske antyder - jag listar 5 platser på Teneriffa som jag inte har sett, men som jag väldigt gärna skulle uppleva. Den där ön är full av under!
 
Photo by VIL.SANDI . License: CC BY-ND 2.0)
 
4. Dress like Marie - något för alla storlekar och smaker
Här skrev jag om min hembys enda klädbutik, och visade upp mina senaste plagg därifrån. De har även en webshop, så lönar sig att kolla in även om man inte brukar ha vägarna förbi lilla Oravais :) Jag ordnade även en tävling tillsammans med Dress like Marie, och tävlingar tenderar att generera en del besök.
 
 
5. ESC-feber - i dubbel bemärkelse
Mitt inlägg om ESC-finalen gick tydligen hem.
 
 
 
Det är ju mest fokus på Stockholmresan i bloggen för tillfället, men när jag bloggat färdigt om det så kommer det säkert att dyka upp lite nya Teneriffainlägg i vanlig ordning! I övrigt bloggar jag väl vidare som vanligt! Något särskilt ni önskar att jag skulle skriva om framöver? Föreslå gärna något så kanske jag bloggar om just det i mån av tid och intresse :) Det går också bra att ställa allmänna läsarfrågor som jag kunde besvara i ett inlägg, ifall det dyker upp tillräckligt många frågor eller någon fråga som är extra intressant :)

Kommentarer :

#1: Fantasy Dining

En av mina allra första resor var till Teneriffa. Någon gång skulle jag faktiskt vilja åka tillbaka. Kan tänka mig att det hänt en del sen jag vara där, det har ju gått typ 15 år!

Svar: Vissa saker är sig ganska lika där (Teneriffa var även en av mina allra första resor för nästan 15 år sen, bortsett från Sverige), men det finns även en del nytt :) Man kanske även har lite andra intressen idag jämfört med då, så kan tänka mig att du kommer bli överraskad över allt intressant som du kanske helt missade förra gången, det blev iaf jag :)
Maria

skriven

Kommentera inlägget här :