Somrig och simpel nageldesign

, Ytligheter / Superficials / Permalink / 3
Ja, kanske inte så simpel för alla, finns ju faktiskt de som knappt kan måla naglarna med EN färg. Men om vi nu säger att du vill testa på en nageldesign som är lite knepigare än en vanlig fransk manikyr kanske detta är en passlig svårighetsgrad att börja med. Jag gjorde en version av den ifjol, och nu nyligen en likadan, men med andra färgkombinationer. Här nedan ser du den från ifjol, som gick i pastellblått, tuggumirosa och brons - länk bifogad för den som vill veta vilka lack jag använt.
 
 
 Och så versionen för sommaren 2016 - i neonrosa (Kleancolor, Neon Pink), neonorange (China glaze, Home sweet house music) och något supergammalt bronsfärgat lack:
 
 
Man målar alltså hela nageln i valfri nyans, sedan målar man trianglar med en annan passande färg intill nagelbanden - behöver ej vara så supernoga eftersom det bronsfärgade lacket sedan utgör själva konturen på triangelformen. Till sist fixar man då konturerna med det bronsfärgade lacket (eller någon annan metallfärg), till detta behöver man en nageldesignpenna eller en hårnål eller liknande, som man doppar nagellacket i.
 
Vad tycks? Fixar ni gärna era naglar i sommar och vilka färger föredrar ni?
#1 - - Amanda Jona [SPONTAN]:

Så läckra naglar :)

Svar: Tack :)
Maria

#2 - - Danielas Dagbok:

så härliga färgkombinationer!

Svar: Tack, jag älskar såna här sorts färgkombinationer :)
Maria

#3 - - Cecilia:

Coolt. Gillar färgerna på den första designen. Själv kör jag alltid med en färg. Ibland kör jag en färg per nagel

Sv: ja precis, det tar kanske 4-5 minuter att köra dit från Sigtuna. Jag tror att det går buss också. Riktigt härligt ställe.

Svar: Tack! :) Jo, blir ofta enfärgade naglar för mig med, går lite i perioder det där med nageldesigner :)
Maria

Till början
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi