Missa inte loppisracet i Vörå - nu på söndag!

Party / Happenings / Evenemang / Permalink / 1
Loppisracet i Oravais för en tid sen blev en riktig succé, och nu fick jag även möjlighet att sälja saker på en väns gård under Vörå Loppisrace som äger rum nu på söndag, 17.7 kl.11-17. Så bara det inte dyker upp ett vikarietillfälle helt plötsligt så lär ni väl hitta mig på Nyåkersvägen 4 då! Här finns för övrigt kartan med samtliga försäljningspunkter.
 
Vörå loppisrace 2016
 Det är för övrigt jag som fixat eventbilden ovan
 
Vi kommer vara 3 försäljare på denna punkt enligt vad det verkar och bl.a. följande hittas där: dam/ungdomskläder storlek XS-XL, accessoarer och smycken, lite skönhetsprodukter som t.ex. nagellack och oöppnad Elizabeth Arden-sminkborttagningsmedel, saker till hemmet och inredning, böcker (bl.a. ungdom, häst, bakbok av Leila), barnkläder och leksaker, och en nästan oanvänd ridhjälm (som jag använde som tonåring, passar fortfarande mitt huvud)! Dessutom kommer det finnas lite hembakat sött att köpa.
 
 Ett litet urval av vad jag kommer sälja
 
Kanske vi ses där?
#1 - - Mima:

shiiet man önskar ju att man sku va där! Vad har du för nagellack?? :D Ska du ha bloppis på de som blir kvar? Såg massa intressant på bilden! :D :D

Svar: Ja du borde verkligen ha varit där ;) Av nagellacken så har jag kvar Catrice Sweets for my sweets, NfuOh 069 och Orly Iron Butterfly. Tror inte jag ordnar bloppis på såna småsaker iaf, skulle jag göra det skulle jag isf sätta ihop paket på minst 5 euro, eller att folk får välja ut saker att köpa för minst 5 euro, för det är alltför tidsödande att hålla på att sälja småsaker för 1-2 euro åt diverse köpare, tyvärr.. :/ Råkar du vara superintresserad av just de nagellacken (skulle tro att du hittar bilder på dem alla om du använder sökfunktionen i min blogg) eller andra saker så kan vi ju försöka ordna nåt :)
Maria

Till början
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi