Ett par fynd & Shoppingtips på Teneriffa

Det slog mig att jag aldrig bloggade om mina sista fynd jag gjorde medans jag ännu bodde på Teneriffa, så visar dem nu (bättre sent än aldrig?) och bidrar samtidigt med ett tips på en härlig butik som jag tycker man ska kika in i då man besöker ön :)
 
Butiken i fråga heter Ale-Hop och man känner lätt igen butiken tack vare den stora kon i plast som står utanför deras butik (se här). Det är en sorts krimskrambutik med en massa roligheter att titta på - allt från smycken och kläder till fiffiga småprylar och saker till barn. Speciellt gillar jag deras anteckningsböcker och pennor med fina tryck och vackra budskapstexter på spanska, vilket ju kan fungera som en fin souvenir ifall man inte är intresserad av de mera typiska souvenirerna :)
 
Ale-Hop finns i Los Cristianos (adress: Avenida Playeros, 42) och Costa Adeje (Puerto Colón- adress: Avenida de Colón, 5), samt även i Candelaria (adress: Calle Obispo Perez Caceres, 46) enligt hemsidan.
 
 Klicka HÄR för att komma till deras websida och kolla in deras utbud.
 
Så över till mina senaste och kanske bästa fynd från den butiken:
 
 
En fantastiskt fin och färgglad väska som är helt i min smak, den fick jag för 10 euro tror jag det var :) Väldigt rymlig är den också!
 
 Och så en av deras härliga pennor (borde väl ha köpt en matchande anteckningsbok också, men blev inte av denna gång...). Texten betyder ungefär "våga leva ditt egna äventyr" - hur fint och peppande är inte det? :)
 
 Ni som redan varit på Teneriffa får gärna dela med er av era egna shoppingtips i kommentarfältet, kanske ni har hittat en pärla som jag själv missat? :)
 

Kommentarer :

#1: Mohammedi's | Art, model & designer

snyggt

Svar: Tack!
Maria Norrgård

skriven
#2: Lifejj

Åh nej vilken härlig väska! :D Älskar färgerna.

Svar: Jo, de där färgerna gör mig så glad! :)
Maria Norrgård

skriven

Kommentera inlägget här :