bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

DermoJul 2015

Häromdagen kom äntligen Dermoshops jultidning på posten, tycker alltid de har så underbara förpackningar och produkter i sina julkollektioner! Kan hända jag köper några julklappar därifrån i år igen, och kaaanske något åt mig själv också.. ;)
 
Jag uppskattar verkligen proverna de alltid skickar med tidningarna :)
 
Imorse kom produkterna upp för försäljning i deras webshop, och mina favoriter ur årets kollektion ser ni i kollaget nedan:
 
 
 Colours - set med olika duschgeler (3x75ml) som varit kundernas favoriter under de senaste åren (rabarber, grönt te och Vitamin E). Söta och ungdomliga färger!
Jolly - två stycken läppbalsam i underbart söta pastellfärgade burkar! Mild vaniljdoft och frisk mintdoft.
Lovely - 2-pack duschgeler (300ml vardera) som doftar frisk apelsin och söt grapefrukt.
Happy - 5-pack minihandkrämer, liknande den de hade ifjol. Dock har tuberna lite tråkigare utseende den här gången, ifjol var de ju så söta med det prickiga mönstret! Men de har iallafall behållit mina tre favoriter från fjolårets förpackning (Vitamin E, valnöt och Night Care), så får se om jag klickar hem dem igen :)
Senses - ett fint doftljus som ska ha en frisk och lätt blomdoft (blodgrape, liljekonvalj, jasmin och aprikosblomma)
Delight - detta är kanske ändå det bästa ur kollektionen, i paketet ingår nämligen förutom en kökstvål i doften grapefrukt och timjan även en alldeles underbar kökshandduk med liknande tryck som på förpackningen, som tydligen kommer från ett julkortsmotiv av Olavi Vikainen från 1940-talet. Det ljuvligaste jag sett på länge!
 
De har också nya dofter för honom och henne. Body mist senses (för henne) doftade lite annorlunda, tycker inte riktigt det passar som "parfym", kanske en body lotion eller duschgel istället... Herrparfymen doftade gott, fast jag tyckte förra årets variant var snäppet bättre och hade snyggare förpackning/flaska.
 
Vad tycker ni om årets julkollektion? Vad lockar er mest? :)

Kommentarer :

#1: Sara Ekman

Nice! :)

Svar: Jo, det är riktigt härliga produkter!
Maria Norrgård

skriven
#2: Rebecka

Jag blev helt salig när tidningen kom igår, jag tyckte att årets tidning var supersnygg och förpackningarna likaså! Brukar köpa en hel del julklappar från dermosil och tror det blir så i år med. Mina julfavoriter är Jolly läppbalsam, burkarna är så charmiga och så Pure, har inte provat just de produkterna så funderar på att beställa dem åt mig själv :)

Svar: Jo visst är de! :) Fick ett prov på den där rengöringsgelen en gång, men tyckte det luktade typ diskmedel... :D Ögonkrämen var jag heller inte så förtjust i, för den hjälpte inte mig mot påsiga ögon. Men kanske de faller dig bättre i smaken :)
Maria Norrgård

skriven

Kommentera inlägget här :