Samarbete & Freelancing

Är Du intresserad av att samarbeta med mig, anlita mina tjänster eller annonsera i denna blogg?
 
Hör gärna av Dig till mig på maria.norrgard87@hotmail.com
 
Jag är särskilt intresserad av att skriva travel stories eller andra typer av artiklar/blogginlägg, content writing, översättning, enklare fotouppdrag (man får även köpa mina existerande foton) och för min blogg relevanta annonser eller sponsrade inlägg.
 

Jag har ännu inte en egen firma, utan jobbar tillsvidare som frilansare.

 

Studier och språkkunskaper

 

Jag har studerat tyska på Åbo Akademi, samt turism och interkulturell kommunikation som biämnen. Jag har även studerat en termin i Regensburg (Tyskland) där fokus bl.a. låg på DaZ (Deutsch als Zweitsprache/Tyska som andraspråk bland invandrare ur pedagogisk synpunkt).

 

Jag har dessutom gjort utlandspraktik på Kurhotel Mar y Sol på Teneriffa, där mina huvuduppgifter var gästrelationer, reserveringar och reception.

 

Titeln på min kandidatavhandling: Die Funktion von Reisebewertungen des Tourismusmarketing - eine Textanalytische Auswertung von Lapplandberichten (Användningsmöjligheter i marknadsföring av turism - en textanalytisk utvärdering av reseskildringar från Lappland) 

Titeln på min magisteravhandling: Einwanderungsfragen und Fremdenfeindlichkeit innerhalb der nationalistischen Parteien Europas - Eine multimodale Bilddiskursanalyse der Wahlkampfplakate von NPD, SD und SVP (Invandringsfrågor och främlingsfientlighet inom nationalistiska partier i Europa - en multimodal bilddiskursanalys av valkampaffischer från NPD, SD och SVP)

 

Språkkunskaper

Svenska - modersmål

Engelska - flytande

Tyska - goda

Spanska - konversationsnivå (förstår texter bra)

Finska - grundkunskaper 

Italienska - grundkunskaper 

 

Tidigare uppdrag

 

Vid behov kan jag visa ett arbetsprov på en av de översättningar jag gjort eller ett tidigare content writing-uppdrag jag haft. En stor del av mina foton hittas i kategorin Fotografering och ett par exempel på samarbeten jag gjort är inlägget om O Bag Factory Tenerife och inlägget ruttförslag för roadtrippen på Teneriffa.

 

Nätverk

 

Medlem i bl.a. communityn Travel Massive, portalen Svenska Resebloggar och yrkesnätverket Better Bloggers. Jag har även själv skapat Facebook-gruppen Rese- och utlandsbloggar som fungerar som en sorts community för bloggare samt övriga som är intresserade av rese- och utlandsrelaterade blogginlägg.

Kommentera inlägget här :